banner

ODVRATNO

PODSTANARI IZ PAKLA NA STUPU SRAMA: ‘Evo zašto tražim visok polog, napravili su štetu od 65 tisuća kuna’

Objava stanodavca postala je hit na Facebooku s više od 64.000 dijeljenja

Stanodavac Jerry Circo Ucci pokazao je štetu koju su mu nanijeli jedni podstanari i usput objasnio zašto traži veliki polog za svoje stanove.

“Iznajmio sam stan obitelji na šest mjeseci. Dobio sam početne stanarine i polog, a onda je počela noćna mora. Dok sam ih uhvatio već su napravili štetu od oko 10.000 dolara, a u šest mjeseci nabili su dug od 15.000 dolara”, napisao je u objavi na Facebooku.

STANODAVKA IZ BEOGRADA OBJAVILA ŠOKANTNE SLIKE: ‘Pogledajte što su mi ostavile dvije studentice. Ovo je leglo zaraze’

“Zaključavali su životinje u spavaćim sobama koje su urinirale danima sve dok mokraća nije počela curiti kroz strop ispod njih. Svaka soba imala je ili životinjski ili ljudski izmet na zidovima i po policama. Količina muha i mušica je nenormalna, a smrad je neizdrživ i mislimo kako ga se nikada nećemo riješiti. Nikada ne bih objavio ovakvo što, no samo sam htio pokazati kroz što stanodavci prolaze kada pokušaju nekome pružiti lijepi dom. Naši su podstanari uglavnom sjajni, a ovakvi odvratni ljudi nam zgade ukupan dojam”, zaključio je.

Priložio je i 30-ak fotografija kojima je dokazao da što su podstanari iz pakla učinili stanu. Objava je postala viralna s više od 64.000 dijeljenja i 36.000 lajkova.

Povratak na Net.hr