STRAVIČNE SCENE

PODIVLJALI PIT BULL TERIJER NIČIM IZAZVAN KRENUO U NAPAD: Grizao je konja gdje je stigao, djeca plakala i vrištala od šoka

Vozačicu kočije javnost je prozvala herojem, a u tijeku je i prikupljanje donacija kako bi imala čime pokriti troškove liječenja

Na tisuće ljudi na društvenim mrežama ponovno je otvorilo žestoku raspravu o pit bull terijerima nakon što je Amerikanka Lisa Morales mobitelom zabilježila stravičan incident u jednom od parkova u Sjevernoj Karolini. Morales se prošloga vikenda vozila kočijom uz članove obitelji, kada je ničim izazvani pit bull nasrnuo na konja.

Jahačica spriječila moguću tragediju

Nesretna je životinja zadobila ugrize po nogama, želucu i vratu, a teško je stradala i vozačica kočije Amanda Medlin Underwood, koja se suprotstavila psu u želji da obrani konja, ali i da ga pokuša smiriti kako ne bi došlo do tragedije.

ŽIVOTINJE SE NE TRUDE BITI SMIJEŠNE, ONE TO JESU: Ako na ove blesave fotke ostanete ozbiljni, onda ste srca kamena

Naime, da je konj počeo bezglavo bježati, tko zna što bi se dogodilo s kočijom, odnosno s putnicima među kojima je bilo od straha izbezumljene djece.

Traje prikupljanje donacija

Medlin Underwood pritom je zadobila višestruke ozljede glave, a vijesti kažu da će morati operirati i slomljenu nogu. Javnost ju je prozvala herojem jer se gotovo sedam minuta borila s pobješnjelim psom, a u tijeku je i prikupljanje donacija kako bi imala čime pokriti troškove liječenja.

Pit bull je naposljetku dosta teško stradao i veterinari su vlasniku preporučili da ga uspava, dok se konj dobro oporavlja unatoč sveukupno 15 ugriza.

UPOZORAVAMO NA UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ VIDEA!

Povratak na Net.hr