URNEBESNO

PAZITE KOGA DODAJETE U GRUPE NA WHATSAPPU: Kad vidite što se ovom tipu dogodilo, sigurno ćete više paziti. Internet umire od smijeha

Mladić nikad nije posumnjao da je dodao pogrešnu osobu jer njegov tata nije previše pričljiv u grupnim razgovorima

Korisnik Twittera @JonnoHopkins svojom je urnebesnom anegdotom s obiteljskim razgovorom u Whatsappu nasmijao milijune ljudi. Naime, mladić je umjesto oca slučajno dodao stranca koji se nije oglasio nijednom u šest mjeseci.

Iako je otvorio grupni razgovor, tata bi ga često zvao i ispitivao oko stvari o kojima su tamo čavrljali. “Tata, u Whatsapp grupi si, čitaš poruke”, rekao bi tati, a on bi mu odgovorio: “Čitam ih?”, što je mladić pripisao očevoj starosti.

U razgovoru je uz mamu i sestru dodao ‘Petera’, što je ime njegova oca, a ne tatu koji mu je u kontaktima spremljen pod ‘Tata’.

Nije shvaćao da je netko drugi u razgovoru sve dok ga sestra nije pitala može li ubaciti njihova oca u grupu. Naime, čovjek kojem se šest mjeseci obraćao kao tati zapravo je bio vodoinstalater Peter koji mu je popravljao perilicu rublja u prosincu 2013.

“Pretpostavljam da je prošao trenutak da nam lažni tata kaže da imamo pogrešnog Petera pa je on samo prihvatio ulogu našeg novog oca”, napisao je tviteraš.

U komentarima je otkrio kako mu “očeva” tišina nikad nije bila čudna jer nije osoba koja puno piše u grupnim razgovorima.

Sve je tužno završilo za vodoinstalatera Petera koji je nakon šest mjeseci vjernosti izbačen iz grupe kada je mladić shvatio što je učinio.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr