GRAĐANIMA 'PUKAO FILM'

‘OVOGA SAMO U NAS IMA, ALI BAR SMO GA DOBILI’: U Šibeniku osvanuo nogostup kakav još niste vidjeli

Građanima nije ugodno šetati po neoznačenom dijelu ceste pa je netko od njih odlučio reagirati

Na satiričnoj Facebook stranici osvanula je fotka neobičnog nogostupa na križanju Mostarske ulice i Ulice Matije Gupca u Šibeniku.

“Šibenik: jasno i glasno”, napisali su admini u opisu fotke koja je u samo sat vremena skupila više od 2.000 lajkova.

UČITELJICA PITALA TREĆAŠE ŠTO BI UČINILI S 2000 KUNA, ODGOVOR JEDNE CURICE JE HIT: ‘Ovo je ćaća pomagao pisati, garant’

“To samo u nas ima, ali bar smo ga dobili”, “Važan je psihološki pristup problemu”, “Dobro je, moglo je pisati i semafor”, “Štaš bezveze livat beton, kad lipo moš napisat ka čovik”, “Ne može jasnije”, samo su neki od komentara na fotku.

Portal ŠibenikIN prenosi da je netko bojom nacrtao nogostup uz cestu preko noći. Iako nije po propisima, pišu kako će poslužiti svrsi jer će brojni koji se prolaze prema Rokićima i u obrnutom smjeru napokon biti malo sigurniji. Građani se nadaju kako će ovaj improvizirani nogostup podsjetiti gradsku vlast na obećanje o izgradnji novoga koji je predviđen u sklopu rekonstrukcije Ulice Matije Gupca.

‘LJUBAVNU PORUKU’ LJUTITOG DALMATINCA LAJKALE TISUĆE LJUDI: Mnogi bi na njegovom mjestu podivljali, ali on je zadržao hladnu glavu

Inače, radi se o jednoj od najprometnijih cesta u Šibeniku pa građanima nije ugodno šetati po neoznačenom dijelu zbog stalnog prolaženja automobila.

Povratak na Net.hr