SVAKA ČAST

OVOG 7-GODIŠNJAKA ZOVU DEČKO-PAUK: Kad vidite snimku, sve će vam biti jasno

Dječak je toliko usavršio svoje penjanje po zidovima da se može popeti do stropa i osloniti se samo na noge

Sedmogodišnji dječak iz indijske savezne države Uttar Pradesh dobio je nadimak ‘Spider Boy’ zbog svoje sposobnosti da se bez napora penje po zidovima koristeći samo noge i ruke, piše Oddity Central.

Sve je počelo zbog njegove ljubavi prema Spider-Manu jer se nakon filma pokušao penjati po zidovima kuće. Iako mu se isprva činilo nemoguće, ustrajao je u svome naumu i ubrzo se mogao penjati po kutevima svoje sobe koristeći samo ruke i noge. Toliko je usavršio svoju vještinu da se može popeti do stropa i osloboditi ruke, koristeći samo noge kao oslonac.

KAKVE SU OVO VRADŽBINE: Cura iz Indije može pisati objema rukama istovremeno, hipnotizirat će vas

Njegov je brat proširio vijest o nevjerojatnoj sposobnosti pa je ubrzo cijeli grad brujao o spretnom dječaku. Lokalci su počeli dolaziti u obiteljsku kuću samo kako bi vidjeli ‘dječaka-pauka’.

“Kada sam pogledao ‘Spider-Mana’ htio sam se penjati po zidovima poput njega. Prvi put kada sam pokušao, pao sam. Uporno sam vježbao i jednog dana sam se mogao popeti skroz do stropa. Dozvao sam brata koji je zvao roditelje. Svi su bili šokirani i rekli su mi da to više ne radim jer bih mogao pasti i ozlijediti se, ali uvjerio sam ih da se mogu penjati”, rekao je sedmogodišnjak.

Roditelji dječaka tvrde da se boje da će im sin pasti i ozlijediti se, ali su u isto vrijeme očarani njegovim vještinama. “Gledam gore, a ne dolje. Ako ikad mislim da ću pasti, pazim kako ću se dočekati kako se ne bih ozlijedio”, umirio ih je dječak.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr