BRZO ZAŽALIO

‘OVO JE ODVRATNO’ Bodybuilder snimao i ismijavao stariju gospođu u teretani, no ovakvoj reakciji se nije nadao

Odvratan si, poručuju na Instagramu australskom body builderu koji je ismijavao stariju gospođu u teretani, a fitnes centar je otišao korak dalje i doživotno mu zabranio mu ulazak u njihove prostorije.

Conor Tisdell u srijedu je na instagramu objavio snimku starije žene koja pokušava vježbati na spravi uz natpis “Epic bro gainz”.

VIŠE JOJ NIJE SMIJEŠNO: Playboyevoj zečici prijeti zatvor zbog objavljivanja golišave fotografije iz svlačionice

Nije stao na tome , nego je gospođu ismijavao i u komentarima – “nikad se nisam tako smijao u životu”, “Mora da vježba svoje nove plesne pokrete”.

Daily Mailu se javila još jedna žena koju je body bulider ismijavao, dok je uz pomoć osobnog trenera radila čučnjeve. “To je odvratno. Započinje trend javnog blaćenja i sramoćenja ljudi” zgraža se žena koja se predstavila samo kao Deb.

“Najodvratnije je to što je teretana u siromašnijem dijelu Brisbanea. Ja se s time mogu nositi, ali šokiralo me kada sam vidjela što je radio toj starijoj gospođi

Trebao joj je prići i pitati ju ako treba pomoć i može li joj pokazati kako se sprava rabi” zgraža se Deb.

Tvrdi da je jedna od žena koja se pridružila ismijavanju gospođe u komentarima djelatnica teretane.

Teretana je u međuvremenu reagirala i doživotno zabranila body builderu ulazak, prenosi TVNZ.

“Go Helth klubovi mogu poručiti Conor Tisdellu da je njegovo članstvo prekinuto i da je doživotno zabranjen pristup GO Health ustanovama”

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr