Horor priča

NAJBIZARNIJA VIJEST DANA: Prostitutku liječnici morali odvajati od preminule mušterije

Nevjerojatan video, najvjerojatnije snimljen u Kini, pojavio se na internetu.

Video servis Liveleak objavio je snimku na kojoj se vidi osoblje hitne pomoći kako na kolicima odvozi starijeg muškarca i ženu koja je na njemu, prekrivenu plahtom te ih stavljaju u kola hitne pomoći. Vjeruje se da je video snimljen u Kini, no ne zna se točna lokacija.

Čovjek je, kako se navodi, umro tijekom seksa s prostitutkom. Starijim se ljudima uslijed uzbuđenja zna dogoditi srčani udar, no njoj se zatim dogodilo nešto što u medicini zovu penis captivus, vjerojatno od šoka što joj je klijent preminuo.


Naime, penis može zaglaviti u vagini ako se mišići vagine previše stegnu. To je vrlo rijetka pojava, no nije nezabilježena.

Seksolog dr. John Dean, u intervjuu BBC-u je svojedobno kazao da se nekoliko puta susreo sa slučajevima da su penisi zaglavili u vaginama, no da su njegovi pacijenti događaj opisivali kao zanimljivo iskustvo, a ne problem. Rekao je da se obično riječ o sekundama, priznajući da se u toj situaciji može činiti kao da sve traje puno duže.

Jedan od načina da se problem riješi je da se ženi da injekcija kako bi se mišići opustili. Za to se koriste lijekovi za opuštanje materice kod trudnica koje imaju neželjene kontrakcije. Ne zna se kako je oslobođena žena koja je snimljena u užasnoj situaciji u Kini.

Povratak na Net.hr