banner

NEVJEROJATAN SLUČAJ

OVO ČUDO SA SRPOM I ČEKIĆEM MU JE VIŠE OD 50 GODINA BILO U NOSNICI: Najbizarnije od svega jest što je donedavno disao skroz normalno

Zanimljivo je što se novčić prestao koristiti nakon pada SSSR-a 1991. godine, a simbol srpa i čekića više se nije mogao razaznati

Jedan je 59-godišnji Rus nakon više od pola stoljeća uklonio novčić koji mu je dok je u djetinjstvu zapeo u nosu. Imao je samo šest godina kada je ugurao kovanicu u desnu nosnicu.

Bio je uplašen i nije htio ništa govoriti svojoj strogoj majci, a kasnije je zaboravio da je tamo. Muškarac je nesmetano živio s kovanicom u nosu sve donedavno, kada se počeo žaliti da ne može disati kroz desnu nosnicu.

DJEČAK KIHNUO PA ŠOKIRAO RODITELJE I MEDICINSKU STRUKU: Pazite što mu je dvije godine stajalo u nosnici

U bolnici je obavio sken glave na kojem su liječnici spazili neočekivani predmet. Oko novčića su se stvorili rinoliti, odnosno kamenje u nosnoj šupljini, koji su mu ograničili mogućnost disanja.

Muškarac je podvrgnut endoskopskoj operaciji kojom mu je nakon 53 godine uklonjen novčić od jedne kopejke. Taj se novčić prestao koristiti nakon raspada SSSR-a 1991. godine, a simbol srpa i čekića više nije bio vidljiv.

Pacijent je nakon operacije mogao neometano disati kroz nos.

Povratak na Net.hr