banner

NA GRANICI MOGUĆEG

OVO ĆE VAS PROGANJATI U SNOVIMA: Žena pokazala što sve može natrpati u usta i isprepadala 100.000 ljudi

Prosječna širina ljudskih usta iznosi 5,3 centimetara. Njezina su široka gotovo dvostruko više!

Sjećate li se žene s najvećim ustima na svijetu? Nakon što je zabezeknula internet rastežući ih pred kamerom, Samantha Ramsdell sada je otišla korak dalje i ponovno nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Naime, prije nekoliko dana gostovala je u jutarnjem showu britanske televizije “This Morning”, gdje je u usta nagurala dvije krafne. Voditelji Phillip Schofield i Davina McCall ostali su u šoku. Video je na YouTubeu pogledan gotovo 100.000 puta.

OVA ŽENA PO VIDEU ZARADI OKO 95.000 KUNA, A SVE ZBOG JEDNOG OGROMNOG DIJELA SVOG TIJELA: I ne, nije ono na što ste upravo pomislili

Usta duplo šira od prosjeka

Usta Samanthe Ramsdell mjere iznenađujućih 9,25 centimetara kada ih u potpunosti raširi. Usporedbe radi, širinu svojih usta izmjerili su i voditelji. Pokazalo se da prosječna širina ljudskih usta iznosi gotovo dvostruko manje – samo 5,3 centimetara.

Ramsdell je u emisiji ispričala kako je zbog svojih ogromnih usta u školi bila zlostavljana, no danas je ljudima zanimljiva zahvaljujući toj nevjerojatnoj tjelesnoj karakteristici, koja joj u džep sprema vrtoglavih 11.000 funti po videu, prenosi Daily Mail.

Povratak na Net.hr