Ovisna o adrenalinu

VRLO LOŠA ODLUKA: Zbog malo uzbuđenja skočila s 33 metra, sada se bori za život

Šokantni video skoka s tragičnim završetkom snimljen je u Rusiji. Djevojka je skakala sa zgrade privezana užetom, no skok je pošao po zlu i uže ju nije zaustavilo pa je udarila o tlo. Zadobila je teške ozljede te se nalazi u bolnici.

Obožavatelji adrenalina spremni su učiniti sve kako bi dobili svoju dozu pa često donose pogrešne odluke koje katkad imaju tragičan završetak. Ovo je takav slučaj.

Djevojka poznata samo kao Ksenia (19) skakala je s krova zgrade visoke 33 metra privezana užetom koje je trebalo zaustaviti pad., no nešto je pošlo po zlu i djevojka je udarila o tlo. Prilikom pada je zadobila teške ozljede te se bori za život.

Ova tragedija dogodila se u ruskom gradu Murmansku. Skupina mladih željnih adrenalina skakala je sa zgrade od deset katova, a skokove su snimali kamerom kako bi se kasnije mogli hvaliti na društvenim mrežama.

Skakanje s užetom (high rope jumping) slično je bungee-jumpingu, no razlikuje se po tome što uže nije elastično pa se skakač ne ‘odbija’ već se najlonsko uže rasteže i tako usporava pad, odnosno ‘uhvati’ skakača.

Pogledajte video.

(Upozoravamo vas da je sadržaj videa vrlo uznemirujuć.)

 

Unilad/Webcafe.hr

Povratak na Net.hr