MISLIO JE NA SVE

OVAJ PAS ĆE RAZORUŽATI I NAJVEĆE HEJTERE: Gazda mu je rekao da ne dira keksić i otišao iz sobe. Pogledajte što je uslijedilo

Video u kojem je pas uspio nasamariti svoga vlasnika dosad je pregledan više od četiri milijuna puta

Mnogi vlasnici pasa u posljednje vrijeme su se odazvali izazovu u kojem testiraju suzdržanost svojih ljubimaca i objavljuju snimke na društvenim mrežama. Jedan je zlatni retriver impresionirao milijune ljudi svojom inteligencijom kada je nasamario vlasnika u njegovoj igri.

U isječku vidimo muškarca koji je iz ladice izvadio slasticu i stavio je pred psa. Nakon toga mu je izdao zapovijed da ne dira hranu i izašao iz prostorije. Čim je pas shvatio da nema vlasnika, retriver je brže-bolje pojeo slasticu, čime je naizgled odmah pao na testu.

OVO JE ZA SVE ONE RODITELJE KOJI BAŠ I NISU SIGURNI TREBAJU LI DJECI NABAVITI PSA: Pripremite se najslađi odgovor ikad

No, snalažljivi ljubimac je potom ustima otvorio ladicu i dočepao se druge slastice koju je stavio na stol, baš tamo gdje je vlasnik ostavio prvu. Čak se sjetio glavom gurnuti ladicu kako bi prikrio sve dokaze o varanju.

Kada se vlasnik vratio u prostoriju, keksić je još uvijek bio na stolu pa je lukavac dobio i njega. Tako je pojeo dva keksića u razmaku od samo nekoliko sekundi.

ŠTO BI MOGLO POĆI PO KRIVU? Htjela se pohvaliti zaručničkim prstenom, i to fotkom sa psom. Sada se sigurno kaje…

Namješteni trik?

Urnebesni video dosad je pregledan više od četiri milijuna puta, a svi su impresionirani retriverovom inteligencijom.

“Ovo se stvarno dogodilo? Pas je genijalac”, “Psi – 2, mačke – 0”, “Kako je pametan”, pisali su tviteraši u komentarima.

Ipak, jedna korisnica je prozrela vlasnika i psa. “Da nije bilo konopca na ručci, povjerovala bih da je pas sve sam isplanirao. Istreniran je da napravi upravo ovo”, napisala je. “Znamo, ali još uvijek je smiješno i mačka to ne bi mogla izvesti”, odgovorila joj je druga tviterašica.

Povratak na Net.hr