MNOGI SU MU ZAHVALNI

‘OVAJ ČOVJEK JE ZLI GENIJE; OVO ĆU TOTALNO ISPROBATI’: Podli trik tate koji samo želi da mu djeca odu spavati osvojio sve

Amerikanac je otkrio svoj genijalni trik koji će sigurno pomoći brojnim roditeljima kojima treba malo slobodnog vremena

Jedan od najpopularnijih videa posljednjih dana na TikToku je trik jednog tate koji je pratiteljima otkrio kako svaki put nasamari svoju djecu da odu na spavanje.

U MORU BIZARNIH TIKTOK IZAZOVA, OVAJ JE NAJODVRATNIJI: Ajde što se netko i tog sjetio, ali da ga drugi slijede u tome…

“Ponekad volim upaliti crtiće na španjolskom pa me djeca zbunjeno gledaju i pitaju se zašto ništa ne razumiju. Onda im kažem: ‘Nemam pojma. Vjerojatno ste samo umorni i trebate malo odspavati’. Kada se probude upalim isti crtić, ali na engleskom pa oni misle da im je nakon spavanja stvarno bolje”, objasnio je Jeremy Littel u snimci koju je završio manijakalnim smijehom.

@jeremy_littel

This is genuinely perfect. #funny #memes #jokes #laughing #hilarious #minnesota #kickasslife #comedy

♬ original sound – jeremy_littel

Video je u kratkom roku skupio nevjerojatnih 10.9 milijuna pregleda, a mnogi roditelji zahvalni su ovom tati jer im je otkrio genijalni trik.

“Ovo ću totalno isprobati na svojoj djeci”, “Zamislite kako će mu klinci reagirati kada ušetaju na sat španjolskog u školi”, “Ovaj čovjek je zli genije”, samo su neki od komentara oduševljenih korisnika TikToka.

Povratak na Net.hr