UISTINU JE POSEBNA

OVA ŽENA PO VIDEU ZARADI OKO 95.000 KUNA, A SVE ZBOG JEDNOG OGROMNOG DIJELA SVOG TIJELA: I ne, nije ono na što ste upravo pomislili

Amerikanka je ubrzo shvatila kako svaki video u kojem izvodi nešto s ustima postane viralan

Samantha Ramsdell, 30-godišnjakinja iz Connecticuta, otvorila je profil na TikToku kako bi objavljivala snimke na kojima pjeva i glumi, no sada ima gotovo 800.000 pratitelja zahvaljujući nečem sasvim drugom.

Naime, Amerikanka tvrdi da ima najveća usta na svijetu, a sada ih u svim videima naglašava pa joj broj pratitelja raste iz sata u sat. “Ne, ovo nije filter”, stoji joj u opisu profila.

ŽELI IMATI NAJVEĆE USNE NA SVIJETU: Povećala ih je čak 20 puta i neće stati; ‘Doktori kažu da sam pretjerala’

@samramsdell5

Reply to @alexah.0305 LOL😬

♬ original sound – samramsdell5

Iako je bila zabrinuta da će joj pandemija koronavirusa uništiti karijeru komičarke, tijekom ‘lockdowna’ je postala senzacija na TikToku. Od svojih objava uspijeva i zaraditi pa tako u prosjeku za jedan video dobije 15.000 dolara (oko 96.500 kuna).

@samramsdell5

Reply to @hopt690 if I really wanted to I can prob eat the entire thing in 2 bites 😬

♬ original sound – samramsdell5

“TikTok plaća svoje najbolje autore ovisno o pregledima, i to oko 0.3 centa na 1.000 pregleda. Ne zvuči kao puno novca, no neki od mojih najgledanijih videa imaju više od 50 milijuna pregleda pa je zarada neloša za jedenje sendviča pred kamerom”, rekla je Samantha.

Usta zasjenila druge talente

Prije dvije godine izgubila je 20-ak kilograma i vratila si samopouzdanje. Krenula je na tečajeve pjevanja i počela objavljivati snimke na Instagramu. U međuvremenu se zaljubila u improvizaciju i komediju pa je počela sve više snimati i objavljivati.

Popularnost joj je počela rasti, a shvatila je kako svaki video u kojem nešto izvodi s ustima postane viralan. “Bila sam nesigurna, no to je dio mene, pa sad puštam svojim velikim ustima da budu u centru pažnje”, objasnila je.

@samramsdell5

Reply to @banneduser04 close!!!!!

♬ Stuck In The Middle – Tai Verdes

U jednom od videa izmjerila je svoja usta koja su široka 8.90 centimetara, a duga 10 centimetara. “Radim na prijavi za Guinnessovu knjigu rekorda”, našalila se.

Najviše se bojala da će biti ‘poni s jednim trikom’. “Objavljujem puno toga, no moja usta uvijek dobiju pet puta više pregleda. Malo je frustrirajuće jer bih voljela da ljudi zapaze moj pjevački i komičarski talent, ali svaka reklama je dobra reklama”, rekla je Samantha.

@samramsdell5

Reply to @v7alliance top ask right here don’t blame me for your nightmares #happyhallowen

♬ original sound – PVR Cinemas – P V R C i n e m a s

Povratak na Net.hr