MISLI DA NIJE KRIV

OGLASIO SE MUŠKARAC KOJI JE NA UTAKMICI UHVAĆEN U PRELJUBU: ‘Nije bila moja krivica. Dogodilo se jer sam muškarac’

Andrade je prvo preko društvenih mreža od svoje, sada već bivše djevojke, tražio oprost no onda je okrenuo ploču te kazao kako ljubljenje s drugom ženom nije njegova krivica

Deyvi Andrade iz Ekvadora postao je pravi hit nakon što se internetom proširila snimka na kojoj je na kameri za poljupce (popularni Kiss Cam) završio sa svojom ljubavnicom.

“Da je na mom mjestu bila žena, što biste učinili? Internetom kruže brojne snimke nevjernih žena pa ih se ne izruguje kao mene. Nadam se da se nikada nećete naći u mojoj poziciji. Branit ću čast i ponos mene kao muškarca do kraja. Svi mi griješimo i svi se pokajemo, hvala svima koji su me pozvali u crkvu, ako budem išao to je da izliječim svoju obitelj”, kazao je muškarac koji se požalio na situacije koje je doživio na društvenim mrežama, piše Daily Mail.

“Nitko neće moći pokvariti moju sliku, Bog je velik i jak, a te žene koje me kritiziraju, znam da ste isto varale no svejedno komentirate. Već ste uništili moju vezu, što više želite?”, reklao je Deyvi.

Misli da nije kriv

Zanimljivo je i kako je Andrade prvo preko društvenih mreža od svoje, sada već bivše djevojke tražio oprost no onda je okrenuo ploču te kazao kako ljubljenje s drugom ženom nije njegova krivica i da se to jednostavno dogodilo jer je muškarac.

https://www.instagram.com/p/B7hILyllCsI/

Podsjetimo, Deyvi Andrade uživao je na tribinama gledajući nogometnu utakmicu Barcelone SC i Delfina dok je s njim bila i njegova ljubavnica koju je u jednome trenutku zagrlio i poljubio. No baš u tom trenutku uhvatile su ih kamere te je cijela država mogla vidjeti kako Deyvi vara svoju djevojku. Njegov prestrašen izraz lica proširio se društvenim mrežama te je uskoro bio tema gotovo svakog medija.

 

 

 

Povratak na Net.hr