'NE ZNAM OTKUD POČETI'

OGLAS ZA STAN KOJI JE NOĆNA MORA SVAKOG PODSTANARA: Nitko nije mogao vjerovati svojim očima, a onda su saznali u čemu je kvaka

Kao da to što je soba unutar igraonice nije dovoljno čudno, u oglasu se moglo pronaći pregršt drugih neobičnih detalja

Ekipa na društvenim mrežama podivljala je zbog jednog oglasa za sobu koji se pojavio na Facebooku. Soba se nalazi unutar skladišta igraonice, a cijena mjesečnog najma je 950 funti (oko 8.000 kuna).

Na fotkama se toliko toga događa da svi koji su ga pregledali ne znaju gdje bi počeli s kritikama.

KATASTROFALNI OGLAS ZA STAN POSTAO HIT: Vidite nešto čudno na ovim fotkama? Pa što im je bilo u glavi…

“Dvokrevetna soba dostupna u igraonici ‘Wacky Warehouse’ u Dalstonu. Dijelit ćete ju s pet drugih kreativaca u dobi od 24 do 35 godina. Nas četvero radimo, a jedan stariji student bavi se pogrebnom kozmetikom. U sobu je nedavno stavljen novi tepih i imat ćeš dva prozora koja se mogu skroz otvoriti. Dostupna od kraja studenog”, stoji u bizarnom oglasu.

Podijelili su i pet fotografija skladišta, odnosno sobe koje su očito prikupljene iz različitih izvora.

Ubrzo se doznalo kako se radi o lažnom oglasu jer ne u Dalstonu ne postoji igraonica ‘Wacky Warehouse’, dok je fotka sobe preuzeta iz članka o najneurednijim sobama u Ujedinjenom Kraljevstvu iz 2017.

Unatoč tome, oglas je zabavio tisuće ljudi i postao je viralan. “Znam da se radi o lažnom oglasu, ali ovo je prekaotično”, “Pročitala sam oglas puno puta, ne znam otkud početi”, “Ovo izgleda kao mjesto radnje dokumentarca o serijskim ubojicama”, pisali su u komentarima.

Povratak na Net.hr