UPS!

JOŠ UVIJEK MISLITE DA VAS NE LAŽU? Influenceri se, kao, zaručili, ali nije dugo trajalo dok fanovi nisu raskrinkali njihovu prevaru

Marissa je bila u New Yorku, Montauku, Miamiju i Parizu pri čemu navodno nije znala da će je na kraju puta njezin dugogodišnji dečko zaprositi

Znate li tko su Marrisa Fuchs i Gabriel Grossman? Iako vam je njihovo ime možda promaklo, ovaj par ima popriličan broj pratitelja te su poznati influenceri.

U žižu zbivanja došli su nedavnim zarukama, koje možda i nisu onakve kakvima su se na prvu činile.

Naime, Marissa je bila u New Yorku, Montauku, Miamiju i Parizu pri čemu navodno nije znala da će ju na kraju puta njezin dugogodišnji dečko zaprositi. No popriličan broj obožavatelja joj ipak ne vjeruje.

U javnost su izašli i dokumenti u kojima je par tražio sponzore za to putovanje ne bi li tražeći zaručnički prsten usput i zaradili.

FENOMEN INFLUENCERA: Neki su svoj utjecaj vrlo pametno iskoristili, neki ga prostituiraju, a što kažu stručnjaci?

“Ovog ljeta će Marissu centar njezinog života, Gabriel, uvući u avanturu. Pitat će je da se upusti u sentimentalno putovanje do njega. To putovanje će imati mnogo postaja gdje će Marissi biti ponuđeni pokloni. Zadovoljni smo što vam možemo ponuditi mogućnost sudjelovanja u ovom važnom događaju i odvesti vas u avanturu prekrasnim gradovima koje će ona posjetiti na tom putu.”, pisalo je u dokumentu.

Marissa i njezin zaručnih ovakve navode oštro opovrgavaju, a jesu li zaruke bile romantika ili posao, ostaje nam vidjeti.

 

 

 

Povratak na Net.hr