ZLOČIN I KAZNA

NJEMU NEĆE BITI DO SEKSA SVE DO MIROVINE! Djevojka brisačem za podove resetirala šefa na tvorničke postavke, kolegica sve snimila

Partija je odlučila da djevojka neće biti kažnjena, ali je zato šef dobio svoje

Nažalost, seksualno uznemiravanje od nadređenih na poslu učestala je pojava, no ovom dojučerašnjem vladinom djelatniku sa sjeveroistoka Kine još dugo neće biti do misli o seksu. Pogotovo ne s kolegicama.

Divljala je 15 minuta

Naime, jedna zaposlenica njegova ureda, u javnosti predstavljena kao Zhou, isprebijala ga je brisačem za podove, izrešetala u glavu kojekakvim predmetima, te mu izokrenula ured tijekom 15-minutnog izljeva bijesa koji je njezina kolegica snimala mobitelom.

OGOLILE PUNO VIŠE OD KRIŽA: Bake ih kore zbog propuha, supruge zbog izazovne golotinje, a muškarcima dođe toplo čim ih vide

Povod su bile uznemirujuće poruke seksualnoga sadržaja koje joj je slao, a milost nije iskazala čak niti kada je on stao jecati i preklinjati da se smiri. Od pomoći mu nije bila ni isprika, odnosno tumačenje da je sporne tekstualne poruke doživjela preozbiljno.

Presudila mu partija

Kineski novinari muškarca su ovoga tjedna identificirali kao zamjenika ravnatelja vladine agencije za smanjenje siromaštva u okrugu Beilin, a nakon što je snimka postala viralna, otpušten je sa službenih dužnosti u skladu s disciplinskim mjerama Komunističke partije, potvrdila je državna novinska agencija Xinhua.

Djevojka je, jasno, pošteđena bilo kakvih sankcija.

 

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr