banner

BLAMAŽA GODINE

NIJE IMALA POJMA NA KAKVU JE SPAČKU NASJELA: Pohvalila se frendici prejeftinim namještajem a onda je shvatila u čemu je caka

Jedan je tip vješto nasamario suprugu rekavši joj da je naručio komad namještaja za ‘smiješnu cijenu’, ali

Online kupovina uvijek predstavlja rizik budući da ne možete vidjeti predmet koji kupujete pa nikad ne znate što ćete zaista dobiti.

U to se uvjerio jedan par koji kupuje namještaj za svoj novi stan. Dok mu je supruga Melissa bila na poslu, muž joj je javio da je pronašao kutnu garnituru za ‘smiješnu cijenu’ od 30 funti, odnosno oko 250 kuna. Vjerojatno ste pomislili kako je ponuda predobra da bi bila istinita i u pravu ste – kauč nije bio ono što se na prvu čini.

JAO, ŠTO MU JE NAPRAVILA! Mislio da mu se san ostvaruje, pa se umalo rasplakao kad je shvatio da je žrtva vrhunske spačke

Screenshot/ArgosFoto: Screenshot/Argos

Uzbuđena žena odmah je poslala poruku svojoj prijateljici da se pohvali nevjerojatnim ulovom, no ona je odmah shvatila o čemu se radi. Naime, nije se radilo o običnom kauču, već o komadu namještaja za kuću za lutke.

IMALI STE LOŠ DAN? VJEROJATNO NE KAO OVAJ TIP: Cura mu je smjestila najbolniju spačku ikada; svaka čast ako su još uvijek zajedno

“Mel, znaš da je ovo za lutke, zar ne? Za dječje kuće za lutke. Sigurno si znala! Čak ne izgleda poput pravog trosjeda”, poručila joj je prijateljica. Melissi se nije svidjela suprugova podvala te je priznala da je radila noćne smjene kada je gledala fotke. “Ubit ću ga”, poručila je.

Screenshot sramotnih poruka završio je na Twitteru uz opis: “Ako me netko pita zašto ne želim biti u vezi, priložit ću im ovaj razgovor kao dokazni materijal”.

Fotke su dosad prikupile više od 2.000 lajkova, a mnogi ne mogu vjerovati da je žena nasjela na brutalnu podvalu. “30 funti za kauč za lutke? To je zabrinjavajuće”, “Da joj bar nisi rekla. Njena reakcija kada bi dobila minijaturni namještaj sigurno bi bila neprocjenjiva”, “Ovaj tip je moj junak”, samo su neki od komentara.

Povratak na Net.hr