ŠALJIVCI NA STEROIDIMA

NEZGODA S TANJURIMA: Mama pitala internet kako otvoriti ormarić, odgovori će vas sigurno nasmijati do suza

Ostavite sve što radite, ovo je zaista hitna situacija! Jedna je domaćica objavila fotografiju ormarića za suđe kojeg je ‘nemoguće otvoriti’ i sada traži savjet kako ove dragocjene porculanske tanjure sačuvati od uništenja.

“Ormarić koji se nikada ne može otvoriti” piše u statusu.

Naravno, nikada se ne možete razbacivati riječima poput “nikada” na internetu, jer će ubrzo nakon objavljivanja, armija ljubaznih prolaznika – do sada 16.000 reakcija i 459 komentara – navaliti s gomilama ideja kako bi pružili ruku pomoćnicu dami u nevolji i pomogli joj da sačuva svoj porculan.


Prenosimo neke od najzabanijih:

# 1
Prodajte ga u muzej i nazovite taj ciklus Zamrznuto u vremenu.

– Pokušajte snimiti spot za Mannequin Challenge i zamolite osobu s kamerom da otvori i makne tanjure dok se kreće naokolo

– Možda možete provući tanki (ali jaki) sloj kartona između vrata i tanjaura. To će pomoći zadržati tanjure od pada (i razbijanja), dok druga osoba (sa strane) posegne unutra te ih skupi. Nemam pojma. Samo ideja, vjerojatno nije najbolja & najpametnija. Sretno!

# 2
To je stvar ekonomije, ako su tanjuri jeftini – otvorite vrata. Ako se tanjuri nezamjenjivi, razbijte staklo s desne strane.

# 3
Izgradite identičnu kuću pored svoje postojeće kuće sa samo jednom razlikom, tranjuri su na polici. Zatim izbrišite staru kuću.

# 4
Stavite neke debele deke na pod prije otvaranja vrata; ili pitajte nekoga da čvrsto drži deku i s njom uhvati padajuće tanjure.

# 5
Nagnite ormarić unatrag, a zatim otvorite.

# 6
Oblijepite ormarić s ukrasnom trakom, a zatim prepustite unucima da se bave s njim; ili ga sačuvajte kao budući miraz za svoju kći.

# 7
Razbijte stakla na vratima ormarića i izvadite zdjele na taj način – umjesto da pokušavate otvoriti vrata.

# 8
Polegnite ormar, tanjuri će se vratiti natrag. Drugi način je da ga otvorite samo malo, a zatim iskoristite metalne vješalice za odjeću kako biste osigurali tanjure na dnu. Istovremeno držate klizna vrata dok se ne otvori procjep dovoljno velik da u njega stane vaša ruka, a onda možete gurnuti tanjure svojim rukama.

# 9
Prvo, stvorite antigravitacijski stroj, ili još bolje, probajte neke holivudske trikove s uporenim snimkama tako da ih možete uhvatiti – ili, imam još bolju ideju: unajamite žonglera!

# 10
Nabavite veliku plastičnu posudu, napunite je s ručnicima… Neka netko drži posudu vrlo blizu vrata, otvorite nježno i pustite da svi tanjuri upadnu u posudu… Čak i ako se koji razbije, ovo će vas poštedjeti stresa čišćenja

# 11
Ok, slušajte pažljivo kako ćete to učiniti: trebat ćete raketu, veliki konopac, bocu s kisikom, padobran: vežite konopac oko kuke na vašem ormariću i lansirajte ga u svemir…. dok je u vakuumu, napravite što trebate i povucite ga natrag na zemlju (vezali smo ga, jel’ tako?). izbacite svoj padobran… nemojte poginuti!! P.S. nosite svoju masku za kisik (osim ako ste besmrtni). Isto se može postići i ispod vode, ali budimo svemirski!!!

# 12
Pritišćite vrata dok polako ulazite svojim rukom unutra.

# 13
Razbijte staklo na gornjem panelu i ponovno složite tanjure prije nego otvarite vrata. To je bilo jednostavno.

# 14
Dajte ime svakom tanjuru i recite igraču Pokemona da ih “Mora uhvatiti sve!”

# 15
Potopite kuću, tada otvorite ormarić bez ikakvog rizika!

# 16
Samo malo odškrinite vrta i sve ispunite građevinskom pjenom

# 17
Idite na Kamar-Taj, vidite Drevnog, budite čarobnjak, pronađite Oko Agamottoa, obrnite ili zaustavite vrijeme, sve organizirajte, i gotovi ste!

# 18
Mizantropsko rješenje: pozovite nekog ne navodeći što nije u redu, zalijepitenje njegovu ili njezinu na vrata, a zatim otiđite. Urlajte na njega ili nju nakon što začujete zvuk lomljavine.

# 19
Razbijste stražnju stranicu ormarića.

#20
Teoretičarsko rješenje: proglasite tanjure neslomljivima. Otvorite vrata sigurno.

#21
Nemojte previše razmišljati. Citat: Tseng, kaže da je njegov prijatelj uspio otvoriti ormarić sigurno. Za MailOnline je rekao: “Ona je malo odškrinula jedna vrata i rukom je držala tanjure, a onda je otvorila vrata još šire”. On je rekao: “Sve su tanjuri na sigurnom.” Kraj citata.

# 22
Rješenje puzzle prvaka: kupite puno ljepila pogodnog za keramiku. Brzo otvorite vrata. Zabavljajte se satima!

# 23
Internetsko rješenje: gledanje slike slatkih životinja sve dok vam se ne popravi raspoloženje. Otvorite vrata i vidite nered, osjećajte se uništeno. Pročitajte priče o divnim ljudima koji pomažu životinjama. Neka vam opet bude drago. (Idite u kupovinu novih tanjura).

# 24
Ne perite suđe!

# 25
Tolkienovo rješenje: nabavite hrpu patuljaka, dobro ih hranite i onda im recite da je došlo vrijeme čišćenja. Otvorite vrata. Iako izgleda nevjerojatno, nijedan tanjur neće biti slomljen. I još će nakon svega biti super čisti!

# 26
Političko rješenje: proglasite da će to biti problem sljedeće generacije. Recite svojoj djeci da je život takav. (Bijesnite na njih ako otvore vrata i podsjetitieih na njihovu “generacijsku odgovornost”.)

# 27
Trumpovo rješenje: izgradite zid oko police i proglasite da su tanjuri pali zbog ilegalnih imigranata. Clinton rješenje: pošaljite službeni e-mail preko vlastitog servera, neka procure, neka ih otkrije FBI, okrivite FBI jer nije riješio problem s tanjurima.

# 28
Hansovo rješenje: ignorirajte stvarni zadatak, pišite gomile komentara na Facebooku pa ćete na na kraju dana imati tisuću lajkova…

Povratak na Net.hr