Mnogo je ljutitih

NEUMJESNA ŠALA ILI NESPORAZUM? Spašavali smrznutu beživotnu staricu iz automobila i ostali u šoku

Njujorška policija spašavala je smrznutu staricu iz auta, a kad su razbili prozor, ostali su u šoku.

Policija grada Hudsona u saveznoj državi New York  smjesta je reagirala na dojavu građana koji su vidjeli stariju ženu kako nepomično sjedi u automobilu. Obzirom na tepmerature ispod nule, te kako nije reagirala ni na kakva dozivanja policija je mislila kako se žena smrznula. Razbili su staklo kako bi pomogli nesretnoj ženi – samo da bi otkrili kako je u pitanju lutka, prenosi ABC.

MALO JE REĆI URNEBESNO: Mama zabunom napušila cijelu obitelj, a on pratio razvoj situacije…

Ubrzo se vratio i vlasnik auta., trgovac u tvrtci koja proizvodi pomagala za obuku medicinskog osoblja. Žena je zapravo lutka za treniranje umjetnog disanja i oživljavanja.

“Vlasnik je naveo kako svoje lutke prevozi tako, zavezane pojasom” priopćila je policija.

No policajcima koji su spašavali promrzlu “gospođu”, objašnjenje nije baš najbolje sjelo, a ni vlasnik lutke i auta nije bio oduševljen,.

“Ne mogu baš za kamere ponoviti što je vlasnik rekao, ali nije bio osobito sretan što je policija razbila staklo” rekao je policajac Randy Clarke i nastavio: “Ako je u pitanju šala, onda je krajnje neukusna. Ako je u pitanju praktičnost, pa auto je karavan, ima i drugdje mjesta za prijevoz lutke. Bila je na prednjem sjedalu, vezana pojasom i po svemu izgledala kao suvozač” ljutit je policajac.

Policija neće podići nikakvu prijavu protiv vlasnika, niti će vlasnik tražit odštetu od grada za razbijeno staklo.

Povratak na Net.hr