POSLOŽIO PRIORITETE

NEKA NOVA VRSTA LOPOVA: Provalio u auto, ali zbog onog što je zatekao prvo je potražio vlasnicu i očitao joj bukvicu

Iz policije su poručili kako je cijeli incident dobra lekcija za sve roditelje koji moraju biti iznimno oprezni

Kradljivac automobila koji je pronašao dijete na stražnjem sjedalu ukradenog vozila ušao je u trgovinu kako bi izgrdio nepažljivu majku koja je sina ostavila bez nadzora, a nakon toga je pobjegao s mjesta zločina, piše Huffingston Post.

Ova bizarna situacija odvila se u Beavertonu u američkoj saveznoj državi Oregon. Priča je završila u vijestima i brzo se proširila po društvenim mrežama.

Majka je u subotu parkirala svog terenca svega pet metara od trgovine kako bi na brzinu kupila namirnice. Zato nije gasila automobil niti ga je zaključala iako je u njemu ostavila svog četverogodišnjeg sina.

Prije nego što je obavila kupnju, u njezin automobil je uskočio lopov koji je spazio dječaka na stražnjem sjedalu. Potom je izašao iz vozila, ušao u trgovinu i izgrdio ženu jer je ostavila dijete bez nadzora. Rekao joj je da uzme sina iz auta, inače će ju prijaviti policiji. Nakon toga se vratio u ukradeni automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu.

“Održao joj je lekciju i prijetio joj policijom”, rekao je Matt Henderson, glasnogovornik tamošnje policijske postaje.

Automobil je pronađen nekoliko sati kasnije u Portlandu, a policija još uvijek traga za lopovom.

”Ovo je dobra lekcija za sve roditelje. Trebamo biti posebno pažljivi s djecom i pobrinuti se da su uvijek sigurna”, dodao je Henderson.

Povratak na Net.hr