banner

OVO ĆE BOLJETI

‘NE NOSE SVE JUNAKINJE PLAŠTEVE’: Prodavačica postala viralna zvijezda zbog načina na koji je raskrinkala preljubnika

Iako mnogi misle da je prodavačica pretjerala, većina žena u komentarima ju je podržala

Jedna prodavačica nakita raskrinkala je preljubnika koji je u njenu trgovinu došao kupiti poklon za godišnjicu braka svojoj supruzi i ljubavnici.

Zoe Roe na TikToku je objavila video u kojem je objasnila da je ‘slučajno’ zamijenila vrećice s poklonima kako bi njegova žena otvorila poklon koji je bio namijenjen ljubavnici i obrnuto.

“Radim u trgovini nakita i danas je došao muškarac koji je tražio poklon za suprugu za desetu godišnjicu braka. Izabrao je komad nakita na kojoj piše ‘mojoj predivnoj supruzi’. Kada sam ga pitala želi li još nešto, rekao je da je gotov sa suprugom, ali bi htio kupiti nešto drugo koristeći drugu karticu i račun”, rekla je korisnica TikToka.

@zozoroe

What a good day to look out for other women😈 this happens too often. #fyp #whydomen #storytime #CTCVoiceBox #DayInMyLife #OikosOneTrip #funny #viral

♬ original sound – Zoe Roe

Upitala ga je što mu točno treba, a on ju je tražio nešto na čemu se spominje riječ ‘djevojka’. Roe je ubrzo shvatila da muškarac usput bira poklon za prvu godišnjicu veze s ljubavnicom.

Zamijenjene vrećice

Kada je odabrao poklone, zapakirala ih je i stavila u vrećice. “Morala sam na dno vrećice napisati slovo ‘K’ za Kristin koja mu je žena i ‘L’ za Lauru, ljubavnicu”, objasnila je Zoe.

No, postojao je samo jedan problem – ‘slučajno’ je zamijenila vrećice. “Upravo sam se sjetila da mu se žena zove Laura, a djevojka Kristin, valjda sam pobrkala vrećice, ups”, rekla je u videu koji je u međuvremenu skupio preko sedam milijuna pregleda.

U komentarima mnogi su pohvalili prodavačicu što je odlučila raskrinkati preljubnika. “Cure se drže zajedno. Zamisli da ljudi znaju da te muž vara i da ti to nitko ne kaže? Bravo”, “Ti si dar čovječanstvu”, “Ne nose sve junakinje plašteve”, “Količina besramlja koju muškarci imaju je nevjerojatna”, “Pogreške se događaju, vrećice se lako zamijene”, pisali su korisnici TikToka.

Svi sada očekuju hoće li se Laura ili Kristin javiti kako bi doznali kako je cijela priča završila.

Povratak na Net.hr