A NIGDJE PADOBRANA

NE GLEDAJTE AKO SE BOJITE VISINA: Zaglavili na najvišoj točki tobogana smrti, a tehničari im poručili: ‘Morate se spustiti pješice’

Te uske stepenice nam se nisu baš svidjele čak i dok smo ih promatrali iz topline vlastita doma

Takozvani tobogani smrti sami su po sebi nešto čemu ćemo uvijek reći “hvala, ali ne hvala”, a sada smo za to dobili još i dodatan razlog.

Kvar u najgorem trenutku

Premda je to rijetkost, očito i oni znaju iznenada otkazati suradnju, a ovom se društvu to dogodilo točno u najnezgodnijem trenutku, kada se popeo na 60 metara visine.

Do nezgodne situacije došlo je u jednom zabavnom parku u Velikoj Britaniji, preciznije u Blackpoolu, a prizor je zabilježila jedna mlada korisnica TikToka.

PRIZORI KOJIH SE NI HITCHKOCK NIJE SJETIO: Teror poludjelih ptica u stvarnosti je jeziviji od bilo kojeg horora

Zahvaljujući njoj sada znamo što se čini u takvim situacijama, kako se ljudi vraćaju na majčicu zemlju kada su tehničari bespomoćni, i moramo vam reći da se hrabro držala.

Dobro je što nije puhao vjetar

Te uske stepenice nam se nisu baš svidjele čak i dok smo ih promatrali iz topline vlastita doma, a odmah vam možemo kazati i da je bila prava sreća što nije bilo snažnog vjetra.

U svakom slučaju govorimo o noćnoj mori, situaciji koja bi osobito oduzela noge onima koji se panično boje visina.

@geo_connor

♬ original sound – CJ Byrne

@geo_connor

#blackpoolpleasurebeach #foryoupage #fy #help #lifesabeach #blackpool #summer #finaldestination

♬ Oh No – Kreepa

@geo_connor

More of the views from up at the top! #blackpoolpleasurebeach #view #foryoupage #finaldestination #stuck #walkofshame #yolo #rideordie

♬ Oh No I Hope I Don’t Fall… – IndieHay

@geo_connor

#view #foryoupage #finaldestination #rinsingthis #stuck #blackpoolpleasurebeach #walkofshame #yolo #rideordie #blackpool #saveme #funny

♬ Funny Laugh no no no – Sound Effect

 

Povratak na Net.hr