ISKRENA OSMRTNICA

NE BAŠ TUGUJUĆA OBITELJ: S velikim olakšanjem objavili da je ‘zlo od čovjeka otišlo’

Obitelj iz Teksasa ipak se zadnja grohotom smije nakon što su pokopali ne baš obljubljenog oca, supruga i djeda pa objavili brutalno iskrenu osmrtnicu u kojoj tvrde da njegov odlazak ‘dokazuje da zlo zapravo umire’.

Obitelj pokojnog Leslieja Rayja Charpinga iz Galvestona objavila je osmrtnicu na stranicama pogrebnog poduzeća Carnes nakon što je umro u dobi od 75 godina – “što je bilo 29 godina dulje nego što se očekivalo i puno dulje nego što je zaslužio”, piše ne baš tugujuća obitelj.

Osmrtnica navodi da je Charping iza sebe “ostavio dvoje djece koja sada mogu odahnuti”, kao i “šest unučadi i bezbroj drugih žrtava, uključujući bivšu suprugu, rodbinu, prijatelje, susjede, liječnike, medicinske sestre i slučajne prolaznike”.

“U mladoj dobi Leslie je ubrzo postao uzorni primjer lošeg roditelja u kombinaciji s duševnom bolesti i potpunoj predanosti piću, drogi, preljubu i općenito sramota”, navodi obitelj.

‘Njegov život nije imao nikakav smisao’

Kažu da je Charping bio “iznenađujuće inteligentan”, ali nije uspio postići nikakav profesionalni uspjeh zbog nedostatka ambicije i motivacije.

“Lesliejevi hobiji uključuju nasilje prema svojoj obitelji, ubrzana putovanja na nebo za drage kućne ljubimce i ribolov, u kojem je bio manje vješt od ranije spomenutog. Lesliejev život nije imao nikakvu drugu očitu svrhu, on nije doprinio društvu niti je služio zajednici, a nije imamo nikakvih kvaliteta osim brzog (duhovitog) sarkazma, koji je bio zabavan tijekom njegovih trijeznih dana”, pišu članovi njegove obitelji.

“S Lesliejevim odlaskom nedostajat će samo zbog onog što nikada nije učinio: biti voljeni suprug, otac i dobar prijatelj. Neće biti ograniziran nikakav ispraćaj, neće biti molitve za vječni mir i neće biti isprika obitelji koju je mučio. Lesliejevi ostaci bit će kremirani i čuvat će se u štali dok ‘Ray’, obiteljski magarac, ne potroši drvo o koje se češe. Lesliejev odlazak dokazuje da zlo zapravo umire i nadamo se da označava vrijeme ozdravljenja i sigurnosti za sve”, piše nimalo ožalošćena obitelj.

Povratak na Net.hr