SLAVLJE ZA PAMĆENJE

NAJGORA SVADBA IKAD: Mladenka u vjenčanici nasrnula na gosta i hrvala se s njim u blatu, kraj njih nepomično ležala žena

Osoba koja je podijelila video na Redditu otkrila je kako nitko nije ozbiljno ozlijeđen nakon incidenta

Društvenim mrežama kruži nevjerojatna snimka na kojoj se mladenka u vjenčanici valja po blatu i tuče s gostom, dok jedna žena nepomično leži na travnjaku.

Snimka je nastala u velškom gradu Swanseau nakon završetka svadbe. Još uvijek nije poznato zašto je došlo do svađe i tučnjave, a u pozadini se čuje kako netko govori da je pozvana policija.

JESU LI OVO NAJGROZNIJI MLADENCI IKAD? Gostima je pukao film, sve su otkrili – ‘Na kraju smo morali zvati policiju’

Video pod nazivom ‘Da, ovo se mladenka hrva u travi’ postao je viralan na Redditu i skupio tisuće komentara.

Yes, that’s the bride brawling in the meadow from weddingshaming

Osoba koja je podijelila video kasnije je potvrdila kako nitko od sudionika tučnjave nije ozbiljno ozlijeđen. “Pretpostavljam da je tradicija da se netko potuče na svadbi. Što se tiče žene na podu, ona je mladenkina prijateljica koja se napila i zaspala. Pala je i nije napadnuta”, napisao je.

MOŽDA IM JE PRIRODA HTJELA NEŠTO PORUČITI? Mladenci će sigurno pamtiti ovaj dramatični trenutak s vjenčanja

Korisnici Reddita čitav su debakl proglasili neukusnim. “Ako je ovo vjenčanje, zamislite rastavu”, “Ne govorite mladenki da je pogriješila”, “Super mi je kako koristi vjenčanicu kao svoju prednost”, “Sada sve one svadbe sa Zooma izgledaju otmjenu”, pisali su u komentarima.

Povratak na Net.hr