banner

SVAKA ČAST

NAŠLI IGLU U PLASTU SIJENA: Tinejdžerica slučajno bacila novac koji je dobila za rođendan, ali neočekivani junaci spasili su joj dan

Svi ukućani slavljenice počeli su paničariti kada su shvatili da su vrijednu kuvertu bacili s papirom za zamatanje

Smetlari u engleskoj pokrajini North Yorkshire dali su sve od sebe kako bi ‘spasili’ 450 funti iz hrpe smeća za tinejdžericu Keiahnu Jackson.

Naime, djevojka je za svoj 18. rođendan dobila kuvertu s novcem od obitelji i prijatelja kako bi otišla na odmor kada se ukinu mjere prevencije širenja koronavirusa.

MOŽETE LI VJEROVATI? Mama otkrila što smetlari rade s njezinom djecom, a snimke su postale hit

No, ukućani su počeli paničariti kada su shvatili da su kuvertu bacili skupa s papirom za zamatanje, a njihove su kante netom prije ispraznili smetlari.

Keiahnina majka Leanne nazvala je ured za komunalno redarstvo nakon što nisu uspjeli stići kamion s otpadom. “Pitala sam mogu li bilo što učiniti i rekli su mi da će se potruditi, ali da ne mogu ništa obećati”, rekla je.

U tom su se trenutku ukućani već oprostili s novcima pa je Leanne natočila piće, sjela na terasu i pitala se kako će svima koji su sudjelovali u poklonu reći što se dogodilo.

No, kada su smetlari čuli za problem, odmah su prionuli na posao i dali sve od sebe. Pretraživali su hrpu otpada ne bi li naišli na žutu vrećicu u kojoj je bila vrijedna kuverta, a naposljetku im se trud ispatio jer su ju pronašli.

Ekipa se iste večeri vratila u kuću tinejdžerice kako bi joj uručili novac, zbog čega su dobili ogroman aplauz njenih susjeda.

“Još uvijek ne možemo vjerovati da su našli vremena i pronašli iglu u plastu sijena. Rođendan moje kćeri bio je još posebniji zbog toga”, izjavila je Leane.

Povratak na Net.hr