banner

RISKANTNA KUPOVINA

NARUČILA VJENČANICU S INTERNETA I POŽALILA: ‘Srce mi je bilo slomljeno, ali nisam se mogla prestati smijati’

Umjesto da joj vjenčanica graciozno prati liniju tijela, doslovno je visjela s nje

Naručivanje odjeće putem interneta je riskantno jer nikad ne znate što ćete dobiti i kako će vam stajati budući da željeni komad niste isprobali. Ipak, mnogi od nas spremni su na taj rizik kako bi prošli povoljnije nego u trgovinama, a obično možemo dobiti povrat novca.

Buduća mladenka Meghan Taylor (23) na Wishu je pronašla vjenčanicu koja ju je ostavila za daha i uz to je bila jako jeftina.

VIDITE LI ZAŠTO INTERNET SPRDA OVU MLADENKU? ‘Izgleda kao da joj je djeveruša nabila buket u dupe’

Screenshot/WishFoto: Screenshot/Wish

Kada je haljina stigla na njenu adresu konačno ju je isprobala, nakon čega je poželjela da ju nikad nije kupila. Naime, vjenčanica nije bila nimalo nalik onoj koja se reklamirala na stranici. Umjesto da joj graciozno prati liniju tijela, dobila je doslovno suprotan, nezgrapni efekt.

‘Uništili su mi vjenčanje’

“Nisam mogla vjerovati što sam dobila. Srce mi je bilo slomljeno, ali nisam se mogla prestati smijati”, priznala je Meghan za Mirror.

KAKO JOJ JE VLASTITA MAJKA TO MOGLA UČINITI? Mladenka uz nju pala u drugi plan – ‘Kad si gost na svom vjenčanju’

Smjesta je kontaktirala prodavača na Wishu i zatražila povrat novca, što također nije prošlo glatko. “Rekli su mi da ju trebam vratiti u originalnoj ambalaži u kojoj je došla, a ja ju nisam zadržala. Odgovorila sam im da su mi uništili vjenčanje jer sam očekivala vjenčanicu s fotke. Na kraju su mi ipak vratili novac”, rekla je buduća mladenka.

Facebook/Meghan TaylorFoto: Facebook/Meghan Taylor

Srećom, cijeli incident nije shvatila preozbiljno i trenutno je u potrazi za novom vjenčanicom. Udaje se iduće ljeto tako da će imati dovoljno vremena.

Fotku vjenčanice podijelila je na Facebooku, gdje je ubrzo postala viralna. “Ono što sam naručila vs. ono što sam dobila. Moj izraz lica vam sve govori”, napisala je Meghan.

Povratak na Net.hr