NEVJEROJATNO UZNEMIRAVANJE

NAKON JEDNOG SPOJA TIPU POSLALA 65.000 PORUKA I PROVALILA MU U KUĆU: ‘Nisam luda, otkrila sam ljubav’

“Ako on želi da budem u zatvoru, bit ću. Cijenim to. On je svjetlo, ja sam ljubav. On zna što treba raditi, a ja slijedim pravila”, rekla je Jacqueline novinarima

Budite oprezni pri korištenju aplikacija za upoznavanje jer nikad ne znate s kim će vam se putevi ukrstiti. Možda će vam ta osoba nakon jednog spoja poslati tisuće poruke ili će vam provaliti u kuću.

Upravo se to dogodilo jednom muškarcu kojeg je uhodila Jacqueline Claire Ades. Nakon jednog spoja poslala mu je čak 65.000 tekstualnih poruka, a kada ju je novinar upitao zašto ih je toliko poslala, odgovorila mu je: “Samo toliko? Činilo mi se kao da ih je bilo više”.

JEZIVE ISPOVIJESTI ‘LUDIH’ DJEVOJAKA: ‘Sve je počelo bezazlenim uhođenjem na društvenim mrežama…’

Sve je počelo početkom 2017. kada je Jacqueline upoznala muškarca na stranici Luxy koja služi za upoznavanje milijunaša. Nakon dopisivanja, odlučili su se upoznati na spoju nakon čega je krenulo uznemiravanje.

Policija se uključila u slučaj u srpnju 2017. kada je muškarac prijavio da ga Ades maltretira putem poruka.

“Nemoj me nikada napustiti… Ubit ću te… Ne želim biti ubojica!”, “Nadam se da ćeš umrijeti, truli, prljavi Židove”, “Ja sam kao novi Hilter, čovjek je bio genijalac”, samo su neke od poruka koje mu je slala.

‘Nisam luda’

Nakon što je muškarac blokirao Jacqueline na aplikaciji za upoznavanje, ona se preselila iz Floride u Arizonu, gdje on živi. No, nije se zaustavila samo na porukama, već je u travnju 2018. provalila u njegovu kuću dok je on bio na putu i okupala se u njegovoj kadi.

Kada se vratio doma, provjerio je snimke svog nadzornog sustava i spazio Jacqueline u kupaonici. Odmah je nazvao policiju koja ju je uhitila zbog provale.

View this post on Instagram

The importance of the number 33: 100-a complete whole number, minus 66 EVIL is 34 1% of this dimension is actuality, so what's left? 33! The number of all purity. Jesus Christ was 33 when he came to be. The Percentage of salt water in the dead sea is 33 (sea of life) Walt Disney has a club, called club 33 The location of Atlantis is 33,33 SOMETHING strange … Hitler came to power in 1933 but that's a story for another day. Everything is always perfect, otherwise it wouldn't be. Surprises are coming!!! Believe in Magic! Money was created to stifle the Imagination. Let's share! If everyone in the whole world shared EVERYTHING they had, we would be at a 1:7.5 billion ratio! Let's learn to SHARE!!!! #love #light #life #disney #tesla #discover #science #technology #jesus #messiah #god #believe #model #beauty #beautiful #luxury #luxurylifestyle #photography #nature #paleo #fitness #fitlife #gym #diet #nature #run #hike #bike

A post shared by Jackie Ades (@magicaldelight) on

Ubrzo nakon toga uhićena je zbog prijetnji, proganjanja i uznemiravanja jer je došla na posao svoje žrtve, gdje je tvrdila da mu je supruga.

“Mislila sam da sam upoznala svoju srodnu dušu i da ćemo raditi sve što drugi rade, vjenčati se i onda bi sve bilo u redu, ali to se nije dogodilo. Nisam luda, ja sam osoba koja je otkrila ljubav”, izjavila je Jacqueline.

Novinarima je rekla da je “ljubav pretjerivanje” i da stoji uz svoje poruke. “Ako on želi da budem u zatvoru, bit ću. Cijenim to. On je svjetlo, ja sam ljubav. On zna što treba raditi, a ja slijedim pravila”, dodala je.

View this post on Instagram

Who wants to know the location of Atlantis!?! The coordinates of Atlantis are 33,33 Atlantis is INSIDE THE EARTH. it is the SOUL of the earth. The earth is ALIVE IT HAS A SOUL, THIS IS WHERE ALL CREATION IS BORN! The Dead Sea is actually the battery to Atlantis. And Atlantis is the battery to the earth. The earths water is supposed to be the battery of the universe. Every planet is supposed to be alive!!! But because we are under a death frequency, everythingg is DYING… the universe is ALIVE TOO. THE FREQUENCY OF WATER IS OFF THE ENTIRE UNIVERSE IS ESSENTIALLY OFF! WE ARE IN THE APOCALYPSE RIGHT NOW!!! WE ARE THE LAST ONES LEFT AND WE HAVE BEEN ENSLAVED BY MONEY AND FREQUENCY!!! WE ARE ALL SUPPOSED TO BE GOD'S THERES NO SEPARATE ENTITY AS GOD. WE ARE ALL THE UNIVERSE HAS! CHOOSE LIFE! #LOVE #light #freedom #change #model #lingerie #believe #beautiful #deadsea #nature #animals #fitness #fitlife #paleo #luxury #photography #luxurylifestyle #science #technology #future #tesla #disney

A post shared by Jackie Ades (@magicaldelight) on

Optužbe protiv Jacqueline nedavno su odbačene jer je otkriveno da je mentalno nesposobna. Trenutno se liječi i boravi u domu svojih roditelja, a nije joj dozvoljeno stupiti u kontakt s muškarcem kojeg je uznemiravala.

Povratak na Net.hr