VIDEO OBJAŠNJENJE

NAŠ NAJPOZNATIJI RAVNOZEMLJAŠ: ‘Bog je htio da izgubimo utakmicu, inače bi nam masoni prišili Sotonin logotip’

Zaključak najpoznatijeg ravnozemljaša u Hrvata je jasan – izgubljena utakmica spasila nas je od masona

Elvis Duspara, ravnozemljaš koji revno na YouTubeu objavljuje svoje analize, mišljenja i stavove, ponovno se oglasio – ovaj put vezano za najvažniju temu posljednih tjedana – Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Duspara, naime, smatra kako je Hrvatska pobijedila time što je izgubila, jer se spasila od ‘babilonske FIFA-e’.

Prvo je kazao kako je crne dresove Vatrenima nametnula ista ta babilonska FIFA kako bi ih ponizila i pokazala manje vrijednima.

Kaže da je Hrvatska pobijedila svijet

Jedan je od rijetkih kojeg nije pogodio poraz u finalu. ‘Ovo što su Hrvati radili na terenu je bila rapsodija i nešto najbolje što su Hrvati pokazali u cijelom ovom natjecanju. I, Bogu hvala, izgubili su, ali su pobijedili. Pobijedili su svijet, iako izgleda da su izgubili’, kazao je.

Ponudio je objašnjenje, no prije njega je konstatirao kako je ‘svjestan da ga duhovno razvaljeni ljudi neće razumjeti’.

‘To je bila bitka između masonizirane reprezentacije novog svjetskog poretka i Hrvatske. I Bog je bio na našoj strani. Bog je htio da izgubimo utakmicu, a da zapravo pobijedimo. Da smo slučajno pobijedili, izašli bi kao gubitnici. Nije ovo bio samo nogomet, ovo je preslika budućih događaja. Isto je s uvođenjem žiga zvijeri kojeg Babilonci sve više uvode na mala vrata. Babiloncima je važno označiti svoj teren, važno im je označiti vas kao svoje. Mnogi nisu ni svjesni da na sebi nose znak Sotone’, kazao je Duspara u video koji traje čak 18 minuta.

Strah od masona i Sotone

Zaključak najpoznatijeg ravnozemljaša u Hrvata je jasan – izgubljena utakmica spasila nas je od masona. ‘Da je Hrvatska osvojila prvenstvo, odmah bi masoni poletjeli na čisto hrvatsko srce prišiti Sotonin logotip. Zamislite samo tragedije da su na naš lijepi dres stavili taj odvratni simbol. Tko bi to poslije skinuo?’, zapitao se.

Povratak na Net.hr