I JOŠ RADI...

NAJGORI TATOO MAJSTOR NA SVIJETU: ‘Možda sam HIV-pozitivan, ali ovaj čiča gliša kojeg mi je nacrtao je fenomenalan’

One ‘uradi sam’ tetovaže iz zatvora ili vojske prava su remekdjela u odnosu na ovog majstora.

“Možda sam HIV-pozitivan, ali ovaj čiča gliša kojeg mi je nacrtao je fenomenalan”, “Upravo je, nakon što je završio s tetoviranjem jednog lika, odmah nastavio na meni.  Kaže mi da sam uštedio pet dolara jer nije morao mijenjati iglu”, samo su neke od recenzija na Facebook stranici Synyster ink tatoo studija, kojeg zovu najgori tatoo majstor na svijetu.   Ipak ima i onih koji mu daju pet zvjezdica, ali iz očitog sarkazma.

“Dat ću ovom liku pet zvjezdica jer ne dopušta da ga mu detalji poput kriminalnih optužbi, pomahnitala ovisnost o cracku ili nedostatak sposobnosti naruši njegov umjetnički kredibilitet.  Vi ste gospodine dragulj poput mladog neshvaćenog Salvadora Dalija, i kada se jednom bubonska kuga trijumfalno vrati na križima vaših žrtava… pardon, mislim platnima, vi ćete se zadnji (krezubo) smijati ” jedno je od objašenja najviše ocijene.


Ukratko, sam majstor priznaje da nema licencu (ali kaže to je manja prepreka jer to nije protuzakonito nego se kažnjava samo globom”. Doduše, prevario se…

Svim kritičarima odgovara “Što je sa svim tim negativnim recenzijama u zadnje vrijeme ? Ako vam se ne sviđa moj stil, onda odje*ite”napisao je.

A mislite da kada već ne poštuje elementarne higijenske standarde barem su mu tetovaže nenadmašne? Pa, provjerite sami…

 

 

Povratak na Net.hr