ZASLUŽIO JE?

NAJBOLJA OSVETA DJEVOJKE KOJU JE DEČKO DVA PUTA PREVARIO: ‘Ovo se dogodi kada iznevjerite curu koja obožava šljokice’

Većina komentatora smatra kako se radi o genijalnoj osveti, dok su drugi prozvali djevojku zbog ‘toksičnog’ ponašanja

Djevojka koju je dečko dva puta prevario postala je viralna senzacija nakon što je otkrila kako mu se osvetila.

Destiny je dala drugu priliku svom dečku s kojim je održavala vezu na daljinu iako ju je jednom prevario, no onda je ponovno zabrljao.

Kako bi se lakše nosila s vraćanjem stvari bivšem dečku, odlučila se za genijalnu osvetu. “Ovo se dogodi kada dvaput prevarite curu koja obožava šljokice”, napisala je na videu u kojem sjedi u automobilu s kutijom punom stvari koje pripadaju njenom bivšem.

ONA JE NA NAJČUDNIJI NAČIN OTKRILA DA JE DEČKO VARA: Ekipa ne vjeruje što čita; ‘Voljela bih da nije istina…’

Zatim je nekoliko komada odjeće pošpricala lakom za kosu i složila ih, da bi izvadila kuvertu punu šljokica i njome sve posula.

@destinesia_xoxo

My last fck you to him #breakup #revenge #glitter #foryou

♬ hot girl bummer – blackbear

U drugom videu objasnila je kako je bivšem slala ljubavna pisma sa šljokicama, što ju je inspiriralo na ovu osvetu.

Njezin je video skupio više od 10 milijuna pregleda i 2,5 milijun lajkova. “Nezgodna osveta je najbolja osveta”, “Cure, koristite sitne šljokice jer one nikad ne nestaju”, “On te nije trebao prevariti, a ti si trebala koristiti šljokice, ljepilo pa onda još šljokica”, “Trebala si kutiju zalijepiti tako da ju bude što teže otvoriti pa da sve šljokice padnu po njemu kada ju bude otvarao”, pisali su TikTokeri koje je podvala oduševila.

S druge strane, neki tvrde kako je otišla predaleko. “Sjajno, uništi njegove stvari pa ćeš se čuditi kada ti izgrebe auto”, “Ovo je toksično”, “Zašto ljudi rade ovakvo što nakon prekida? Budi bolja osoba i nastavi sa svojim životom”, poručili su djevojci.

Povratak na Net.hr