Mostarac nema pojma da je dao oglas u kom nudi svoj iPhone za seks

Iako je sve bila šala prijatelja, javio se veliki broj žena

Na jednom bh. internet-oglašivaču osvanula je ponuda u kojoj korisnik iz Mostara nudi svoj mobilni telefon iPhone 4s u zamenu za, kako je naveo u oglasu, za “intimno i diskretno druženje sa ženskom osobom”!

– Uz telefon dolaze još i punjač, slušalice i gumena maska… Diskrecija je 100 posto zagarantovana – naveo je Mostarac u svom oglasu u kojem je ostavio i broj telefona, na koji smo ga i pozvali, piše Avaz.

Muškarac koji nam se javio nije hteo da otkrije svoj identitet. Samo je kazao da je žrtva neslane šale svojih prijatelja, koji su hteli na ovaj način da ga “malo zezaju”.

Oglas zaista nije moj, prijatelji su ga postavili da bi me zezali. Ja sam ozbiljan čovjek, studiram i radim i nisam od tog posla – kazao nam je ovaj Mostarac.

Na pitanje je li, uprkos tome, imao pozive zainteresiranih žena, kazao je da jeste i “da je navala bila velika”. Istakao je da su ga najviše zvale Mostarke, mada je bilo poziva iz cele Hercegovine.

Posle ovoga moraću da promenim broj mobilnog, jer ne mogu svima da objašnjavam da nisam postavio oglas – dodao je Mostarac.

Povratak na Net.hr