PUCA OD PONOSA...

MORON DAO SVOM 4-GODIŠNJAKU DA VOZI 90 NA SAT: ‘Što je tu loše? Svi su to radili kao djeca”

Internetom kruži zastrašujuća snimka četverogodišnjaka koji vozi SUV prometnim moskovskim cestama i do 90 kilometara na sat, dok moronski otac sjedi na stražnjem sjedalu i sve to snima.

Dječak, koji sjedi u krilu svoje tete, vozi mercedesov SUV prilično prometnom brzom cestom u Moskvi, a u jednom trenutku i pretiče kamion. Teta mu ponekad pride osržava upravljač, no na dijelovima snimke vidi se i kako dijete posve samo upravlja volanom.

Otac, 27 godišnji muškarac za kojeg se vjeruje da je originalno iz Dagestana snima podvig svog sina. “Vidi, vozi Gelendwagen” čuje se kako govori. Snimku je originalno na društvenim mrežama objavio tata, a prenio ju je na instagramu kanal specijaliziran za automobile @majorka_official.

Pokrenuta istraga

“Gdje im je mozak?!”,  “Da su se, ne dao Bog, sudarili i da je dijete poginulo, kako bi oni spavali”, “Nešto gadno ne valja s njima. Žao mi je djeteta”, samo su neki od komentara, a nakon svega, istragu je ove nedjelje konačno pokrenula i policija.

Kako prenosi Daily Mail, nakon napada reagirala je i teta koja je držala dječaka u krilu.

“Ne vidim ništa loše u tome. Svi su to radili u krilu roditelja kao djeca” kaže Ariana, dodajući kako su takvi prizori česti na moskovskim ulicama.

Povratak na Net.hr