NEUSTRAŠIVI MALIŠAN

‘MORAO SAM ZAŠTITITI SVOJU MAMU’: Hrabri maleni dječak (5) otjerao naoružane muškarce iz kuće; Pogledajte što je koristio za ‘obračun’

Policija je objavila video provale kako bi pronašli kriminalce, a heroj je postao maleni David

Hrabri petogodišnji dječak iz američke savezne države Indiane suprotstavio se četvorici naoružanih pljačkaša koja su upala u njegov dom.

Na snimci se vide tri naoružana muškarca i jedan nenaoružani koji su s maskama na licu i kapuljačama na glavi provalili u kuću tako što su razbili vrata. Pištoljima su prijetili Tamiki Reid koja je u tom trenutku glačala, dok je pokraj nje bio petogodišnji sin David koji se igrao.

Provalnici su uperili pištolj u ženu koja se zbog prijetnje pomaknula u drugu sobu. Dječak je na svoj način pokušao zaštititi majku pa je uzeo plastični autić s poda i bacio ga na najbližeg pljačkaša, a nakon toga ga je i povukao za ruku.

Policija hvali dječaka

Srećom, nisu nikoga ozlijedili, a ubrzo su pobjegli te nisu ništa ukrali iz kuće.

Tamika je kasnije otkrila da nije mogla vjerovati kako je David reagirao i prozvala ga je herojem jer misli da su se razbojnici unervozili zbog njega pa su pobjegli, što je i jedna od teorija policije.

“Jedino o čemu sam u tom trenutku razmišljala jest da ga izvučem iz kuće prije nego što se nešto loše dogodi”, rekla je i dodala kako je maleni David poslije samo ponavljao: ‘Morao sam zaštititi svoju majku’.

Policija je objavila snimku provale kako bi uhvatili razbojnike, nakon čega je dječak postao zvijezda na društvenim mrežama.

“Puno ljudi smatra kako bi ovaj hrabri dječak trebao dobiti nagradu za svoju hrabrost i to je istina, bio je iznimno hrabar. Ali nijedan dječak i nitko općenito ne bi trebao prolaziti kroz takvo što pa je važno da muškarce odgovorne za ovaj zločin što prije sklonimo s ulica”, rekla je glasnogovornica policije.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr