VJEŠTO SE KRIO

MLADA MAJKA PRESTRAVLJENA, NE MOŽE DOĆI K SEBI OD ŠOKA: Prestravila se kad je otkrila tko joj živi u potkrovlju

Izbezumljena vlasnica kuće boji se da bi se uljez mogao vratiti, a u strahu je budući da ne zna njegove namjere

Mlada Australka boji se spavati u svom domu nakon što je otkrila da je nepoznati muškarac živio u njenom potkrovlju, piše Oddity Central.

Monica Green, majka troje djece iz Rockhamptona u državi Queensland, neko je vrijeme primjećivala neobične stvari po svojoj kući, no nikada se nije brinula. Uglavnom ih je okarakterizirala kao slučajnosti ili plodove svoje mašte.

KAKVA BIZARNA PLJAČKA U PULI: Provalio u stan, pa zaspao u dječjem krevetiću: ‘Mama, netko spava’; Pazio je čak i na cipele i poplun

No, u ponedjeljak nakon što se s djecom vratila kući s liječničkog pregleda, više nije mogla ignorirati očito. Naime, stražnja vrata bila su širom otvorena, klima uređaj i televizor bili su upaljeni, a u kuhinji su bili napola pojedeni pileći medaljoni. Odmah je pozvala policiju, da bi ubrzo saznala da joj je provalnik zapravo živio u kući neko vrijeme.

Policajci su uočili da je otvor koji vodi na tavan bio djelomično otvoren, a nakon provjere pronašli su dokaze da netko tamo živi. Nisu uspjeli saznati koliko dugo i kako je uljez uspio ostati neotkriven, ali istraga je u tijeku.

OVO MORA DA JE NAJSMOTANIJI LOPOV IKADA: Zbog jednog potpuno blesavog poteza prokockao je sve

“Osjećam se napadnuto, kao da je napadnut moj osobni prostor. Bila sam šokirana, prestravljena i prestrašena. Stalno se tresem na bilo kakav zvuk. Tri puta prije spavanja provjeravam je li sve zaključano. Provela sam večer u kući s obitelji, ali strah me biti sama”, rekla je Monica za Courier Mail.

Nestala hrana, isključene kamere

Kada se prisjeća svega što je u posljednje vrijeme primijetila po kući, kaže kako je bilo puno znakova da nešto nije u redu. Jednom joj je nestala hrana, a drugi put joj je isključen sustav sigurnosnih kamera, no nije tome pripisivala preveliku važnost.

Obitelj Green smatra da je uljez provalio u kuću krađom Monicinih ključeva, a sada su promijenili sve brave. Ipak, majka se boji da bi se nepoznati muškarac mogao vratiti, a ne zna što očekivati budući da ne zna njegove namjere.

“Zašto je bio u potkrovlju? Koje su mu namjere bile? Je li bio ovdje da nam naudi? Ili možda da mi ukrade jedno dijete? Ja bih trebala biti ona koja ih štiti i osjećam se kao da to nisam uspjela”, rekla je Monica.

Povratak na Net.hr