NEKA DRUGA CURA

MILIJUNI SE DIVE NJEZINU NOVOM LICU, KIRURZI SU STVARNO NAPRAVILI REMEK-DJELO: Preobrazba ove djevojke ostavit će vas bez riječi

Jax je tijek svoje čudesne preobrazbe čitavo vrijeme bilježila mobitelom i objavljivala na TikToku

Jax Denney, 23-godišnjakinja iz Kansas Cityja, prošla je kroz niz vrlo kompleksnih i bolnih operativnih zahvata, ali danas je izuzetno zadovoljna kako su liječnici prepravili njezin izgled.

Djevojka se nedavno podvrgnula rekonstrukciji zbog poremećaja temporomandibularnoga zgloba, pa dočekala neko sasvim drugačije lice nakon što su otekline napokon splasnule.

NABACILE OSMIJEH, SKINULE SVE OSTALO: Primamljive od prve nekretnine, opasnije od pripadajućeg kredita

Da, tijekom tog procesa je bilo dana kada nije mogla disati ili jesti, s vremena na vrijeme joj je čak znao i sluh stvarati probleme, ali njezin sadašnji osmijeh otkriva da je očito čitav proces bio vrijedan patnje.

Jax je svoju čudesnu preobrazbu čitavo vrijeme bilježila mobitelom i objavljivala na TikToku, a njezina su videa do danas skupila nekoliko desetaka milijuna pregleda.

@denneysgrandslam

One whole month after my total TMJ replacement, lefort I, and genioplasty. ICR? idk her anymore 🤩 #jawsurgerycheck

♬ Celebrate the Good Times – Mason

@denneysgrandslam

feeling SO good

♬ Tasty Carrots by Shou – goalsounds

@denneysgrandslam

today is 11/17 surgery is 12/14 🥳🥳🥳 tried to make this 80x and the dogs wouldn’t stop barking/interrupting so this’ll have to do. c u soon

♬ original sound – Jax

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr