HIT NA FEJSU

METEOROLOG AMATER OBJAVIO URNEBESNU PORUKU JEDNOG PRATITELJA: ‘Pajdo, bogati spašavaj hitno je, svaki đava na me’

Radi se o staroj poruci koju je meteorolog amater ponovno podijelio i nasmijao nove fanove njegove stranice

Na Facebook stranici meteorologa amatera Ivana Šolića ‘O vrimenu i vremenskoj prognozi’ u utorak je osvanula jedna fotka koja je nasmijala tisuće ljudi.

“Za ona dobra, dobra stara vremena… ‘Pajdo’ superheroj s Vrdova (inače, za nove članove u grupi)”, napisao je Šolić uz screenshot stare poruke koju je dobio od jednog mladića.

“Pajdo, bogati spašavaj hitno je, svaki đava na me. Tija bi otrat namirit curu u subotu uveče na Vrdovo u vikendicu, obeća san, oće li bit snig. Pošto su mi litnje gume, i to vire žice iz njizi, nema Isusa da izađe ako pane. Ako će snig, rezervirali bi digdi stol po Sinju pa kasnije sa strane, ne smin se zaj**avat s vakvim gumama. Navrati i ti ne pane li, evo ti broj”, napisao je u poruci.

Objava je oduševila nove fanove Šolićeve stranice i prikupila gotovo tisuću lajkova. “Znači, vrisnula sam”, “Nego… Je li gume prominija ili još uvik čeka snig “, “Ovome bih oprostila i pravopisne greške”, “Je li te on zva da navratiš na piće ili poslije kad stanu sa strane da se pridružiš? Svakako lipo od čovika”, “Jel je namirija na kraju?”, pisali su fanovi stranice u komentarima.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr