Tata se pokušava ljuti na mene...

MALO JE REĆI URNEBESNO: Mama zabunom napušila cijelu obitelj, a on pratio razvoj situacije…

Majka je iskoristila njegov maslac s marihuanom za obiteljski ručak. Korisnik reddita zatažio je pomoć, ali bilo je prekasno… I prilično urnebesno.

Napraviti veliki komad “posebnog” maslaca i ostaviti ga u hladnjaku s ostalim namirnicama nije baš najpametniji potez kada živite s mamom i tatom.

‘VJERUJEMO JEDINO U THC’: Ove neobične časne sestre na prodaji trave godišnje zarade 2,8 milijuna kuna

Ovaj korisnik Reddita upravo je to napravio, prenosi Distractfy, a na društvenoj mreži je pratio razvoj situacije.

Prvo je zatražio pomoć…

Ekipa, moja naivna majka je iskoristila moj maslac s travom za večeru. Izgleda da je nestalo običnog maslaca i uzela je moj “veganski”. Moja čitava obitelj jela je piletinu s maslacem koji je zasićen marihuanom. Imam oko 45 minuta prije nego što ih “pukne”. ŠTO DA RADIM?.

Neki su ga nagovarali da učini pravu stvar…

“Da, znam da mogu sve priznati. I budem ako dođe do toga da počnu luditi i slično. Prilično se trudim da nikada ne saznaju”

…a neki su se htjeli dobro zabaviti

“Ne, neću ih snimati i osramotiti svoju obitelj”

Počinje…

“Mislim da ih počinje “lupati”. Mama me pitala je li sve u redu s mojim veganskim maslacem. Rekao sam joj da je bio jako star, pa će svi misliti da je to bilo nekakvo trovanje hranom”

Koju minutu kasnije…

Mislim da sestra spava. Tata je u nekakvom transu, ogromnim osmijehom. Ne čini se kao da je izvan sebe. Mama, s druge strane, je. Ludi i hoće u bolnicu. Ujak ju odgovora od toga ( jer nitko ne može voziti pa bismo morali zvati hitnu).

Ujak je ključan

“Koji k…, ujaka je jedva lupilo i prasne u smijeh svaki put kada me pogleda. Mislim da zna.”

“OK, Ujak definitivno zna. Primijetio je kad smo jeli, ali nije rekao ništa iz nekog j..nog razloga, dok nisu svi pojeli. Otišao je mom tati koji mu je rekao da je mama uzela moj veganski maslac. Rekao je tati što se događa pa vjerojatno zato tata nije izvan sebe. Izgleda da je moj tata ipak nešto liberalniji po pitanju trave nego što sam mislio. Izgleda da je nekada pušio, ali i dalje nije prepoznao okus. Pokušava me grditi i ljutiti se na mene, ali zbog trave ne može biti ljutit dulje od 30 sekundi”.

Mama nije baš svoja…

“Sestra se zaključala u sobu poslje ručka pa pretpostavljam/nadam se da samo spava. No mama, koja nikad nije uzimala nikakve droge, pa čak niti alkohol, cigarete ili makar kavu, šizi. Pozelenila je u licu i povraća. Nadam se povraćala i nešto THC-a. Ujak je stvarno carski odigrao: smiruje je i uvjerava kako će sve proći i da ne treba u bolnicu (ona i dalje misli da je u pitanju trovanje hranom). ”

“Neki od vas ne razumiju, ali moja mama NE SMIJE ZNATI DA JE UZELA TRAVU. To bi samo pogoršalo sve i to sto puta. ”

Da rezimiramo…

“Samo da razjasnimo neke stvari

1. Sestra je u sobi cijelo vrijeme, ali to za nju nije ništa neobični.

2. Tata zna jer mu je ujak rekao.

3. Ujak zna jer je je..ni ‘travar’

4. Mami je bolje. Sada samo leži. Imala je prosvjetljenje oko toga koliko joj je dosadan život i kako nikada nije trebala odustati od svoje umjetnosti… Bilo joj je zlo, ali sada je bolje”

5. Po stoti put, mama ne smije znati. Ujak, tata i ja , svi smo se složili da ne smije znati

I ne, nisam vegan.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr