TKO BI SE LJUTIO?

MA JE LI OVO MOGUĆE? Potrošio brdo novca na veterinara kako bi pomogao svom šepavom psu, a pazite što mu je mali lukavac priredio

Video vlasnika i psa koji šepaju tijekom šetnje postao je viralan, a mnogi su impresionirani Billyjevom glumom

Jedan Britanac potrošio je oko 300 funti (preko 2.500 kuna) na veterinarske usluge nakon što je njegov pas počeo šepati. Međutim, ispostavilo se da je s Billyjem sve u redu i da je šepao zbog suosjećanja s vlasnikom, piše Oddity Central.

Naime, Russell Jones slomio je gležanj prošle godine, zbog čega već neko vrijeme šepa. Jednoga dana dok je šetao Billyja, primijetio je i da se njegov pas otežano kreće.

PAS IZ SRBIJE KOJI VOZI TRAKTOR NOVA JE SENZACIJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: ‘Ima bolji životopis od mene’

Drugom prilikom, Russellova partnerica Michelle primijetila je da ga Billy kopira pa su pozvali veterinara da ga pregleda. Tek nakon što je platio oko 300 funti za rendgenske snimke i ostale pretrage, saznao je da pas oponaša njegov hod iz empatije.

“Već drugi dan nakon što sam slomio gležanj i dok sam šepao po kući Michelle je uočila da me pas kopira. Zabrinuli smo se da mu nije dobro i pozvali veterinara. Rekli su nam da je sve u redu s njim, ali ponovno je počeo šepati pa ga je Michelle snimila”, rekao je Russell u emisiji This Morning.

OVAJ PAS ĆE RAZORUŽATI I NAJVEĆE HEJTERE: Gazda mu je rekao da ne dira keksić i otišao iz sobe. Pogledajte što je uslijedilo

Par iz Londona postao je još sumnjičaviji nakon što su vidjeli da pas sprinta dvorištem dok Russella nema kod kuće.

Video vlasnika i osa koji šepaju tijekom šetnje postao je viralan na društvenim mrežama, a mnogi su impresionirani Billyjevom glumom.

“Možda ga kopira iz empatije, a možda mu se samo ruga”, “Vidjela sam da to rade psi, tako su odani i puni suosjećanja”, “Kako znamo da to radi iz empatije? Možda mu se samo ruga pred svojim psećim prijateljima”, “Nadam se da su mu veterinari vratili novac”, samo su neki od komentara.

Povratak na Net.hr