ETO TI PROBLEMA

LJETO JE PRED VRATIMA, JAO GA NAMA AKO ĆEMO MORATI MASKE NA OTVORENOME: Evo što će nas zadesiti i zato pandemijo bjež’, ostavi nas više

Što nas čeka, vidjet ćemo, no zdravlje uvijek treba biti na prvom mjestu

Nažalost, pandemija još uvijek ne jenjava. U četvrtak je u Hrvatskoj zabilježeno 2439 novih slučajeva zaraze virusom i znak je to da se još ne možemo opustiti. A silno bismo voljeli da idemo prema olakšanju mjera jer uskoro će doći visoke temperature.

Bliži se sezona

Voljeli bi to i državni dužnosnici jer nam turistička sezona uvelike puni proračun, svi ljudi kojima turističke djelatnosti nose kruh na stol, a naposljetku bi to voljeli i svi oni koji vole dane provoditi na moru i plažama.

A nošenje maski na otvorenom još uvijek ne možemo odbaciti kao mogućnost, barem ne tamo gdje se očekuje veći protok ljudi.

SADA IM VIŠE I NIJE TAKO SMIJEŠNO: Zbog sprdnje na račun nošenja maski oduzete su im putovnice, a prijeti im i deportacija

Uostalom, Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je u srijedu preporuke za skupove uoči lokalnih izbora s ciljem da se spriječi širenje zaraze. Tako preporučuje da se, ako postoji mogućnost, izborni skupovi organiziraju na otvorenom, ali uz obavezne maske osim za govornike.

Nesreću okrenula na šalu

Što nas potom čeka, vidjet ćemo, zdravlje uvijek treba biti na prvom mjestu, no jedna je Ruskinja svu ovu nesreću koja nas okružuje uspjela na trenutak okrenuti na šalu.

Tema njezina duhovitog rada bile su maske na plažama, no želimo vjerovati da svi zajedno uz odgovorno ponašanje možemo već do lipnja popraviti situaciju, učiniti je ponovno povoljnom, i da od ovakvog scenarija ne moramo strahovati.

@makeevamosha

Упс

♬ оригинальный звук – MОША тот самый ХУДОЖНИК

Povratak na Net.hr