NEVJEROJATNO

LIJEČNICI NISU MOGLI VJEROVATI ŠTO SE DOGODILO OVOM ČOVJEKU: Otežano je disao i jedva govorio, a onda su shvatili bizarni uzrok

Lokalni mediji prenose da bi ribar umro da je u bolnicu došao samo nekoliko minuta kasnije

Egipatski ribar gotovo je poginuo kada je jedna riba koju je ulovio zapela u njegovom dušniku, zbog čega nije mogao disati, piše Oddity Central.

Liječnici iz bolnice u gradu Beni Suefu šokirali su se kada je dovezen pacijent sa simptomima otežanog disanja i poteškoća s govorom, da bi naposljetku saznali kako mu je riba zapela u grlu. Na pregledu su zamijetili ribu koja mu je zapela na ulazu u dušnik, ostavljajući prostor da prođe malo zraka, zbog čega se muškarac nije ugušio prije dolaska u bolnicu.

Liječnici su obavili endoskopsku operaciju i uspjeli izvući ribu. Da bi cijela situacija bila još bizarnija, riba je navodno još uvijek bila živa.

Dr. Ali Al-Hajri koji je uklonio ribu iz pacijentovog grla rekao je egipatskoj televiziji da bi muškarac umro da je doveden samo nekoliko minuta kasnije. Srećom, operacija je uspjela, a pacijent bi se trebao potpuno oporaviti.

Vjerojatno se pitate kako nekome živa riba zaglavi u grlu. Ovaj 40-godišnji ribar rekao je liječnicima da je netom prije ulovio malu ribu, kada je uočio da se nešto zakačilo za uzicu na drugom štapu. Očajnički želeći da mu drugi ulov ne pobjegne, brzo je stavio prvu ribu u usta kako bi mogao osloboditi ruke.

FacebookFoto: Facebook

Riba se uspjela izmigoljiti iz ugriza i otklizati mu u grlo, da bi tamo zapela. Srećom, ostavila je bar malo prostora za ulazak zraka, što je ribara održavalo na životu dok nije prevezen u bolnicu.

Povratak na Net.hr