Toliko je napaljena da ne može zadržati posao

Laura Walker ima 21 godinu i nezaposlena je. Ne zato što ne može naći posao ili ne želi raditi, nego zato što je toliko ovisna o seksu da ne uspijeva zadržati niti jedan posao.

4.1.2013.
10:21

Posljednju vezu je morala prekinuti jer se dečko nije mogao nositi s njezinim seksualnim apetitima, koji uključuju barem sedam orgazama dnevno.

Njezina je napaljenost toliko dekoncentrira da je često radila pogreške na poslu, a za sada je radila na benzinskoj postaji te kao konobarica. Zbog svojeg je seksualnog nagona stalno bila frustrirana, što se negativno odrazilo na njezinu koncentraciju i odnos prema klijentima.

Iako je završila školu za mehaničara, poslom se ne može baviti zbog problema s kralježnicom, a nedavno je počela raditi prvi posao koji joj odgovara iako za sada samo volontira.

Naime, kako je česta posjetiteljica dućana specijal-201104070347004-sex igračaka, pitali su je želi li testirati najnovije modele. Pristala je, no sanja da će jednog dana i sama dizajnirati seksualna pomagala o kojima i sama ovisi.

Laura je odrasla u religioznoj obitelji i roditelji nisu razgovarali o seksu s njom. "Nevinost sam izgubila s 14 godina, s dečkom s kojim sam bila u vezi godinu dana. Prvi seks nije bio dobar, ali što sam bila starija i iskusnija, to sam više uživala u seksu', prenosi Closeronline.co.uk.

Kad je imala 16 godina, njezina je potreba za seksom premašila potrebu njezinih partnera, pa bi joj veze dosadile nakon nekog vremena kad bi splasnuo onaj prvi žar i seks se prorijedio.

'Prvu seksualnu igračku kupila sam sa 16 godina i otvoreno rekla tadašnjem dečku da mi treba dodatna stimulacija. Orgazmi koje sam doživljavala uz pomoć vibratora često su bili intenzivniji i bolji od seksa.'

'Imala sam nekoliko dužih veza, a par puta sam imala i seks za jednu noć, ali treba mi emocionalna veza da bih mogla doživjeti orgazam s muškarcem. Ako to nemam, onda radije koristim igračke', objašnjava Laura.

21-godišnja djevojka sama je već 18 mjeseci i nada se da će naći dečka koji će je moći 'pratiti'. Potražit će i savjet liječnika da vidi postoji li način da ukroti svoje seksualne potrebe.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali