Kristina Tvorek – vedra, vesela i kreativna filozofkinja

Vrlo draga i simpatična Kristina dolazi iz Nove Gradiške, no trenutno studira u Zagrebu.

Kristina je završila Opću gimnaziju u Novoj Gradiški, a studira u Zagrebu na KBF-u, filozofsko-teološki smjer. Za sebe kaže da je vrlo vedra, vesela osoba puna ambicija i kreativna. U slobodno vrijeme slika, crta, piše, rola se. Trenira rukomet, voli čitati knjige i modne časopise, a voljela bi se baviti i manekenstvom ako joj se pruži prilika.

Ukoliko vi, naši čitatelji, odlučite da je Kristina zaslužila tu priliku, pokažite to svojim glasom za nju. Njene fotke možete pogledati ovdje.

Nagrade za pobjednicu lipnja i ovoga puta su vrlo vrijedne, a stižu nam iz poznatih kozmetičkih tvrtki: L’erbolario koja pobjednicu nagrađuje s kozmetikom vrijednom 1.000 kuna, te iz Rosala, koji djevojci mjeseca također daruje kozmetiku vrijednu 1.000 kuna.

Slike svih djevojaka možete pogledati ovdje, te se odlučiti za svoju favoritkinju.

Vaše prijave, drage djevojke, očekujemo i dalje, a prijaviti se možete nakon što PAŽLJIVO pročitate uvjete prijave ovdje.

VAŽNO!
Prijave koje ne zadovoljavaju naše uvjete, nećemo uzeti u obzir, a isto tako vaše slike nakon što su objavljene više ne možemo micati s naših stranica.

Povratak na Net.hr