KREĆU U PRODAJU OVE GODINE: Stižu muški seks roboti s bioničkim penisima ‘boljim od vibratora’

Iako ih se obično prikazuje u ženskom obliku, seks roboti bi uskoro mogli dolaziti i s muškim tijelom.

Matt McMullen, direktor tvrtke Realbotix, otkrio je svoje planove da na tržište već ove godine pusti muškog seks robota, piše Mirror.

Skupa glava

Realbotix je još ranije u prodaju pustio lutku po imenu Harmony, koja je opremljena aplikacijom s umjetnom inteligencijom i robotskom glavom koja govori i korisnicima pruža seksualne usluge. Ta je glava, koja sama košta čak 15.000 dolara (93.000 kuna), do sada bila dostupna samo u ženskom obliku. No McMullen je otkrio kako sada namjerava predstraviti i mušku verziju.

“Radimo na muškoj verziji robotske inteligencije. Želimo imati i mušku i žensku platformu”, rekao je McMullen, kojki je dodao kako će se muška verzija razlikovati od ženske po osobnosti, kao i po glasu.

Brojni upiti o muškom modelu

Muški seks roboti mogli bi stati na kraj optužbama o ‘objektivikaciji žena’Foto: realdoll

Ranije je McMullen već najavio kako želi stvoriti muškog seks robota s bioničkim penisom “boljim od vibratora”. Dodao je kako će korisnici moći jednostavno “ukopčati robota”, a zatim ga koristiti “koliko god dugo žele”. Po pitanju veličine penisa, McMullen je izjavio kako “nema ograničenja”. Iako možda mislite da su seks roboti privlačni samo uskoj skupini ljudi, McMullen vjeruje kako bi uveđenje muškog modela znatno proširilo tržište.

MOJA DIVNA ANDROIDA: Možda nećete sresti ženu svog života, ali biste mogli roboticu

“Jednako nas zanimaju i muške i ženske verzije onoga što radimo”, rekao je. “Važno je ponuditi obje. Dosta je ljudi nezadovovoljno činjenicom da smo do sada radili samo ženske robote. Optužuju nas za objektivizaciju žena, ali bitno je znati da ovo nije samo seks igračka. Imamo puno ženskih mušterija zainteresiranih za kupnju muških robota kao pratitelja s kojima bi mogle pričati i općenito vršiti interakciju.”

Povratak na Net.hr