Nestanu za 10 sati

ON JE KRALJ MANDARINA IZ STUDENTSKOG DOMA NA SAVI: Iz svoje sobe vodi pravi biznis, pošiljka nestane u par sati!

Neki studenti izgleda prilično uspješno “krpaju” svoj studentski budžet, osobito “kralj mandarina” koji proda stotine kilograma praktički i prije nego ih dopremi u svoju sobu.

Na stranicama grupe studentskog doma u Zagrebu, ponovo je osvanuo oglas kralja mandarina, sa fotografijom prepune studente sobice.

‘STUDENTI, ŽELIM VAM DA OSTANETE GLADNI’: Nova pomalo nespretna izjava premijera Oreškovića

“Za sve one koji u ponedjeljak nisu stigli po svoj dio – nova tura je već tu!” A sudeći po komentarima, prodaja ide itekako dobro: ” YES!! napokon da vidim na vrijeme” “Pliz pliz mozes mi ostaviti par kila sa strane? Mogu proci tek navecer  :D hvalaaa” ( a status je objavljen oko 14 sati).

“Beru se isti dan ili dan prije nego dođu do doma tako da studenti uvijek dobiju svježe mandarine. S obzirom na to da se sve vrlo brzo prodaju u domu, nema potrebe za prodajom negdje drugdje”, komentira student koji prodaje mandarine s OPG-a iz Metkovića kojeg vode roditelji njegove djevojke za portal Moj Faks.

Mandarine nestanu za 10 sati

“Mandarine se ne zadržavaju više od 10 sati u sobi. Mislim da je kolegicama i kolegama drago da mogu kupiti u domu domaću kvalitetnu mandarinu po vrlo povoljnoj cijeni i da ne moraju ići do raznih tržnica ili trgovačkih centara”, kaže kralj mandarina.

Slično je i na “Šari”. Jedan student ističe kako čak i proizvođači koji ne žive u domu i ne studiraju rado oglašavaju svoje mandarine u studentskim grupama i računaju na studente kao vjerne potrošače.

Iako se studentska populacija ne može pohvaliti snažnom kupovnom moći, velika je prednost studentskih domova brojnost studenata koji cirkuliraju u domovima. Ono što se donese u dom i što je privlačno studentima, prodat će se u rekordnom roku.

“Studenti općenito nemaju veliku kupovnu moć, pogotovo mi koji živimo po domovima. Mandarina dobro ide samo zbog velikog broja studenata koji ju kupuju. 20 kuna za 5 kg kvalitetnih i domaćih mandarina stvarno nije puno i tko god voli mandarine toliko može izdvojiti”, kaže student.

Povratak na Net.hr