COVIDIOT NA DJELU

‘KORONA NE POSTOJI’, REČE ON I – POLIŽE BANKOMAT; Skandalozna snimka završila na policiji: ‘Ovo nije prvi koji je lizao’

Video je snimao sam i stavio ga na Facebook. Sada ga je uklonio, ali uživo ga je emitirao

Policija u Sheffieldu pokrenula je istragu nakon što se društvenim mrežama proširila snimka na kojoj jedan “covidiot” (jer kako ga drugačije nazvati?!) liže bankomat. U videu, koji je u međuvremenu uklonjen s Facebooka, neimenovani muškarac polizao je tipkovnicu bankomata u Darnallu pa izjavio: “Koronavirus, kako da ne.”

Jedan zgroženi gledatelj – koji tvrdi kako ovo nije prvi put da je muškarac sa snimke otišao predaleko u svojim glupostima – prijavio je video policiji Zapadnoga Yorkshirea.

MISLITE DA JE SJEDENJE NA KUTIJI CJEPIVA SKANDALOZNO? Šrilakanska ministrica zdravstva hvalila čarobni napitak božice Kali; rezultat je očekivan

Suludi pothvat emitirao je uživo

“Ovo je bio drugi bankomat koji je lizao. Video je snimao sam i stavio ga na Facebook. Sada ga je uklonio, ali uživo ga je emitirao. Mislim da je to napravio u zloj namjeri”, rekao je dotični prijavitelj ovoga incidenta.

“Možemo potvrditi da je sadržaj videozapisa prijavljen policiji i da su istrage u tijeku”, izjavio je glasnogovornik policije za The Star.

Povratak na Net.hr