banner

VRATILI SU SE

KOLIKO ZNATE O POKEMONIMA? Uvodnu špicu crtića pjevale su najveće hrvatske zvijezde

Ljudi diljem Hrvatske love Pokemone pomoću nove mobilne aplikacije, a mnogi od njih se nisu još ni rodili kada je taj crtić sinkroniziran na hrvatski.

‘Želim biti najveći, kao nitko do sad…” pjevao je Jacques Houdek od ponedjeljka do petka, a vikendom ispočetka. Naime, tada su svi obožavatelji mega-popularnih Pokemona gledali reprize svog omiljenog crtića.

Iako je Pokemon Go manija došla i u Hrvatsku, mnogi ne znaju ništa o tim slatkim bićima i njihovu treniranju.

MORAŠ BLOKIRAT’ SVE! Ovaj mali dodatak očistit će vaše računalo od Pokemon Go epidemije

U crtiću o Pokemonima, glavni lik je Ash Ketchum, dječak koji želi postati najbolji Poke-trener svih vremena. Čudovišta koja je spremao u svoje Poke lopte bila su najpopularnija bića na svijetu: nalazila su se na majicama, plahtama, kapama, torbama, slatkišima…

No, Ash je imao i neprijatelje: Tim Raketu, koji se sastojao od Jamesa i zgodne Jessie, kojoj je u hrvatskoj verziji glas posudila Mila Elezović, te mačka Meowtha. Njihov cilj bio je ukrasti što više Pokemona, a najveći su ‘pik’ imali na Asheva vjernog druga Pikachua.

Djeca su najviše voljela igri Tko je taj Pokemon, kada su trebali pogoditi čija sjena je prikazana.

Osim Pokemona i Ashevih zgoda i nezgoda, ostale su upamćene i uvodne špice. Osim već spomenute, Jacques je pjevao još jednu, kao i Đani Stipaničev. Najveći hit, Svi mi živimo u Pokemon svijetu, otpjevao je Tony Cetinski.

Povratak na Net.hr