STRAVA I UŽAS

KATASTROFALNI OGLAS ZA STAN POSTAO HIT: Vidite nešto čudno na ovim fotkama? Pa što im je bilo u glavi…

Loše uređene fotografije stana postale su viralne, a bit će vam i jasno zašto

Ako ste ikad na internetu tražili stan za iznajmljivanje, onda ste se sigurno nagledali svega, no jedan je oglas posramio sve ostale svojim fotošopiranim fotkama.

Namještaj na fotkama obično može poslužiti kao dobar pokazatelj kvadrature stana, što očito znaju i ovi najmodavci. No, budući da nisu imali namještaj pri ruci, oni su ga odlučili dodati na fotke, i to bez adekvatnih vještina u Photoshopu.

JEDAN PAR OBJAVIO JE NEOBIČAN OGLAS ZA POSAO: Nude ozbiljnu lovu za nekoga tko će ih preseliti, ali uz jedan uvjet

Ideja je bila bolja od izvedbe, a tviterašica Caitiedelaney objavila je fotke njihova pokušaja. “Gubim j*beni razum zbog fotki stanova na oglasima”, napisala je u opisu i prikupila više od 50.000 lajkova.

Na prvoj fotografiji ‘ubačen’ je sivi kauč koji ima previše nogu i nema odraz u zrcalu, dok je na drugoj na kuhinjski otok stavljen ogromni lonac s cvijećem, kao i dvije barske stolice, od kojih jedna dolazi izvan kadra.

Nije nedostajalo i duhovitih komentara tviteraša koje su fotke jako zabavile. “Samo ćemo ignorirati činjenicu da je kauč vampir jer mu se odraz ne vidi u zrcalu? Pretpostavit ću da mu je ime Nosofaratu”, “Grafički dizajn je moja strast”, “Cvijeće je iste veličine kao stolice”, “Nova dimenzija namještenog stana”, pisali su.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr