Play ponuda

RAZGLEDNICE IZ GRADA LJUBAVI / Kako ti ovo padne na pamet?! Seksali su se policiji ispred nosa, uz šetalište gdje je ljudi kao mrava

Par se zabavio usred dana

8.3.2023.
13:15
Play ponuda

Izgleda da ne zovu Pariz uzalud gradom ljubavi. Eto, društvenom mrežom Twitter upravo kruži snimka jednog para koji se poseksao ispod drveta uz čuveno šetalište Mauricea Carêmea, uz promenadu smještenu pored rijeke Seine i nadomak čuvene katedrale Notre-Dame.

Par su sirove strasti obuzele usred bijela dana, i to u trenutku dok su obližnjom ulicom prolazile policijske marice uz uključene sirene.

Video se na Twitteru pojavio uz naslov "samo još jedan običan dan u Parizu", u dva dana je skupio gotovo 300 tisuća pregleda, ali je nažalost ostavio publiku u mraku, bez pojašnjenja tko je bio muškarac koji se pojavio u posljednjem kadru u okruženju policije.

Možda napaljeni ljubavnik?!

SNIMKA JE NAMIJENJENA PUBLICI STARIJOJ OD 18 GODINA!

Play ponuda

Bilo kako bilo, par sklon ekshibicionizmu nedvojbeno je riskirao s uhićenjem, a u to će vas uvjeriti i fotografije koje smo preuzeli s Google Mapsa kako bi vam dočarali da nije bilo šanse da posao dovrši neopažen.

---

Izvor:

---

Izvor:

---

Play ponuda
Izvor:

---

Izvor: