ULETI U AKCIJU

KAKO POSTATI KRALJ TINDERA: Ova dvojica mladih Hrvata imaju taktiku i ne, ne morate biti faca koja žene iz prve baca u nesvijest

Na internetskim forumima naći ćete pregršt savjeta koju je strategiju najbolje odbrati, a tom su se temom sada pozabavili i zafrkanti iz 2kitice

Ne očajavate ako koristite Tinder i ne ide vam onako kako ste željeli. Mnogi muče muku kako posložiti profile, kako se predstaviti ostalim korisnicima te aplikacije namijenjene upoznavanju.

Na internetskim forumima naći ćete pregršt savjeta koju je strategiju najbolje odabrati, a tom su se temom sada pozabavili i zafrkanti iz 2kitice. Net.hr produkcija donosi vam ovaj satirični video koji će vam pomoći u tome kako postati kralj Tindera.

NADREALNE SCENE PROSLAVE PRAZNIKA RADA NA ULICAMA GRADA: Prisvojili su nogostup i uz pjesmu ‘malog od harmonike’ okrenuli odojka!

Kako je najbolje uletjeti

Pogledajte u nastavku kako su to oni zamislili da je najbolje uletjeti u akciju, je li možda ipak najbolje odmah kupiti premium paket i “svajpati” udesno sve dok vas napokon ne pogodi.

Ako baš ništa, uvijek možete lagati i kazati da ste Tinder instalirali samo iz zafrkancije, eto čisto da vidite što je i koristi li ga možda netko koga znate.

Pogledajte satirični video o stereotipima muškaraca koji koriste Tinder koji smo izradili u suradnji s 2kitice.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr